Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard S2E07: Best of comics in 2019

Mede door alle gameartikels rond E3 hebben we een release van Castard gemist, waarvoor onze excuses uiteraard. We zijn nu terug op schema, en hoe beter om onze zonde weg te wassen dan door het comicsgedeelte van ons schip even te bezoeken. We zijn ze iets te vaak vergeten bij Castard, met vooral plaats voor de films over comics. Halverwege het gezegende jaar 2019 blikken we even terug op de beste in hun papieren categorie.

Wat kwam en komen zal

Samen met comic-redacteur (en klein beetje comic-held) Dennis beginnen we met de evaluatie van de comicsrelease tot nu toe. De beste, de meest verrassende nieuwkomers, … Alles over de issues die Dennis gelezen heeft. Er is natuurlijk veel meer, maar dat houdt de voltallige comicsredactie – Dennis, onze Kapitein en Matti – voor hun superartikel dat jullie in onze linklijst terugvinden. Dat geeft ons de ruimte om ook even de toekomst te verkennen, met vet nieuws uit de stallen van Marvel en wat minder nieuws over die van Vertigo Comics.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Gratis bij elke Castard is de handige linklijst, met hier het superartikel van onze comicsredactie en links naar individuele comics. Dennis maakt ook gebruik van deze lijst om te zeggen dat hij de Kirkman-reeks Outcast vergeten te vermelden is in de aflevering. Teveel goeds om te onthouden!

Bundel je issues

Akkoord met ons lijstje? Ook benieuwd naar het vervolg (of begin) van DIE? Bundel al je issues en stuur het allemaal onze richting uit via Facebook, via Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds richting Castard[at]geekster.be.

Ook algemene feedback en suggesties zijn nog steeds welkom. We doen ons best om er zo snel mogelijk werk van te maken!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels