Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: Week 26 en 27 van 2019

Elke week komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke twee weken bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

Verschijningsdata waren correct op de dag dat het artikel geschreven werd.

[columns] [column size=”1/2″]

De Royals: Hartstocht door Erin Watt

Sinds Gideon twee jaar geleden het meisje van zijn dromen verliest, worstelt hij met de liefde, ook al denkt iedereen dat hij haar al lang vergeten is. Maar wanneer ze plotseling op de universiteit verschijnt, kan Gideon zich niet meer verschuilen achter het masker dat hij al zo lang op heeft. Hij is vastbesloten om haar opnieuw voor zicht te winnen.

Verschijnt op 25 juni.

[/column] [column size=”1/2″]

Schutterszilver door Wouter van Mastricht

We zijn in Amsterdam in het jaar 1642. Er heeft een gruwelijke moord plaatsgevonden en Evan Sharpe gaat op onderzoek uit. Maar de schutterijen werken niet mee en de Spanjaarden bereiden een aanslag op zijn leven voor. Dan meldt zich plots een overloper. Sharpe start zijn zoektocht, dwars door Amsterdam, met gevaar voor zijn eigen leven.

Verschijnt op 26 juni.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Het Boek van de Vergeten Artiesten door Vera Buck

Duitsland, 1902. Mathis is de 13e zoon in een boerengezin, zijn toekomst lijkt gevuld met akkers en velden. Maar als op een dag de jaarmarkt in zijn dorp landt, ziet hij dat de wereld veel groter is dan zijn geboortedorp. Hij maakt kennis met een wereld vol elektrische wonderen, curiositeiten en schitterende shows. Samen met de andere artiesten begint Mathis zijn bijzondere reis.

Verschijnt op 26 juni. 

[/column] [column size=”1/2″]

Pan’s Labyrinth door Cornelia Funke

In het Spanje van de jaren ’40 gaat Ofelia met haar moeder bij haar stiefvader wonen. Hij is officier in het leger van Franco. Ofelia’s moeder is zwanger en wordt al snel na de verhuizing ziek. Terwijl haar moeder zwakker en zwakker wordt, beginnen voor Ofelia de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid te vervagen. In een bos in de buurt ontdekt ze een verborgen wereld en verschillende duistere sprookjesfiguren.

Verschijnt op 2 juli.

[/column]
Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels