Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

comic-con

Deze filmtrailers heb je gemist op San Diego Comic-Con

Het jaarlijkse geekfeestje zit er helaas weer op. Voor de velen onder ons die er helaas niet geraakt zijn daar in San Diego, vat jouw moederschip eventjes samen wat je er allemaal gemist hebt. Eerste stop van ons ruimteschip? De trailers die we opvingen met onze filmradar.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Hoe prachtig ziet deze trailer er niet uit? Echt waar, de magie spat er weer vanaf! We vertoeven wat meer in Hogwarts met Dumblelaw, komen meer te weten over Newt en de grotere Wizarding World en o ja, Grindelwald is er ook nog. Het aftellen naar het vervolg op Fantastic Beasts and Where To Find Them gaat dus gestaag verder. Ik weet echter na deze trailer al dat ik 16 november zeker in de bioscoop zal zitten!

Godzilla: King of the Monsters

In het derde verhaal van het Monsteruniversum rond de organisatie Monarch zijn na Gozilla nog meer monsters, de zogenaamde Titanen, wakker geworden om het de aarde moeilijk te maken. De aarde is intussen overbevolkt en dus zien sommigen de monsters als een soort infectiebestrijder die de aarde weer “gezond” kan maken. De meeste mensen zijn het daar echter niet mee eens en proberen de Titanen uit te roeien. Als blijkt dat Madison Russell (Milly Bobby Brown), de dochter van een wetenschapster, met de monsters kan communiceren, is er hoop!

Shazam!

DC heeft op Comic-Con een eerste trailer losgelaten over een nieuwe superheld: Shazam, de volwassen superheld waarin de jonge Billy Batson verandert als hij zijn naam roept, kreeg zijn krachten van een tovenaar. De trailer ziet er alleszins al opgewekter uit dan we van DC gewend zijn. Ik ben fan.

Aquaman

Een andere DC-held die we wel al eerder hebben mogen ontmoeten, krijgt binnenkort ook zijn solofilm. De eerste trailer voor Aquaman werd voorgesteld in de befaamde Hall H. We krijgen de eerste beelden te zien van de onderwaterwereld. Daarnaast krijgen we ook wat info over hoe Arthur op de zogenaamde Surface World is terechtgekomen en wat dat betekende voor zijn toekomst.

Glass

De filmtrailer geeft ons letterlijk een introductie van dokter Ellie Staple (Sarah Paulson), een psychologe die een drietal individuen wil gaan genezen van waanbeelden. Zij denken namelijk dat ze superkrachten bezitten. Deze film gaat trouwens ook de voorgaande verhalen van M. Night Shyamalan, Unbreakable en Split, aan elkaar linken.

Alita: Battle Angel

De nieuwste van James Cameron heeft een nieuwe trailer ontvangen tijdens Comic-Con. Battle Angel verteld het verhaal van Alita, een cyborg die met geheugenverlies wordt teruggevonden en op zoek gaat naar zichzelf. En dat allemaal in een dystopische wereld met een hard klassesysteem. De (Engelse) filmadaptie is al 10 jaar in productie.

Overlord

Producer J.J. Abrams heeft bij deze ondertussen al volledig ontkracht dat Overlord de vierde Cloverfield film zou zijn. Welk verhaal Overlord dan wel vertelt? We volgen een groep soldaten die op D-Day bij de vijand terechtkomen en ontdekken dat de nazi’s aan het experimenteren zijn met krachten.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels