Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Requests library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /data/sites/web/geeksterbe/www/wp-includes/class-requests.php on line 24
Grote Castard: nagenieten van Endgame (met een ton spoilers!) - Geekster
Podcast

Grote Castard: nagenieten van Endgame (met een ton spoilers!)

Het is de eerste keer dit seizoen dat jullie getrakteerd worden op een Grote Castard en die kon uiteraard over niets anders gaan dan Marvel’s Endgame. Wie het hoort donderen in Keulen: een Grote Castard is waar we ons volledig laten gaan zonder tijdsbeperking en zonder ledenstop. Iedereen die iets kwijt wil, mag mee komen doen. Deze aflevering zit dus vanzelfsprekend boordevol spoilers. Wie hier allergisch aan is, sluit best nu meteen de pagina af. Immune mensen en nieuwsgierigen, hier is jullie aflevering!

We’re in the endgame now

Voor deze super-deluxe aflevering hebben we er niet alleen vaste klanten Elien en Jana bijgehaald. Comicbuff en kapitein van ons moederschip Davy komt ook zijn zegje doen, alsook onze andere comic-kenner Dennis, die voor het eerst op de ether komt. Anfie kon er helaas niet bij zijn, dus vervult Jason een dubbele positie. Iets moeilijker wel, want hij heeft de film nog niet gezien. Er zijn dus duidelijk zotten in deze wereld. Samen hebben we het in het lang en in het breed over wat we fantastisch vonden, wat we een pak minder vonden en vooral, waarom sommige personages niet de screen time kregen die ze verdienden.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Geen Castard zonder handige links, al is het voor een Grote Castard toch een piepkleine lijst.

The hardest feedback requires the strongest will

Zoals altijd willen we jullie ook horen: was Endgame het einde dat de hele Avengers-saga verdiende? Of moet het hele plot wat herzien worden? Kon je met de beslissing van je favoriete held of heldin leven? Laat het ons allemaal weten via Facebook, via Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. We zijn benieuwd naar jullie mening en zotte theoriëen.

Ook algemene feedback en suggesties over de reeks mogen jullie inzenden. Deze mogen ook naar  Castard[at]geekster.be. We laten je dan snel iets weten!

jason

Jason is af en aan games redacteur en podcast begeleider op het moederschip. Het liefst van al speelt hij RPG's, actie/avontuur titels en indie-games van alle kalibers. Samen met mede-redacteur Michiel vormt hij ook de Soulsborne brigade van Geekster.

Recent Posts

Jerom volume 1 review: oude favoriet herdrukt

Jerom heeft dan eindelijk zijn eerste integrale te pakken. Het heeft Standaard Uitgeverij behaagd om…

2 dagen ago

Challengers review: Zendaya’s Lovegame

Challengers is de tennisfilm van Zendaya. Als love-interest van Spider-Man kon dit natuurlijk niet uitblijven…

4 dagen ago

Mother’s Instinct review: voorzichtig trauma

Mother's Instinct is een remake van de Franstalig-Belgische film Duelles uit 2018 van Olivier Masset-Depasse.…

5 dagen ago

No Rest for the Wicked early access preview: een frisse wind?

Moon Studios, de ontwikkelaar van de briljante games Ori and the Blind Forest en Ori…

1 week ago

De Kiekeboes 1 review: een nieuw begin

In september 2023 verscheen het 164ste album van de Kiekeboes met de titel Seizoensfinale. Het…

1 week ago

Final Fantasy XVI – The Rising Tide DLC review: natte droom

Square Enix beloofde op de Game Awards 2023 niet één maar twee DLC's voor Final…

1 week ago