Minions: de eerste trailer

0

Good news everyone! De gele Minions, de stuntelende sidekicks van evil mastermind Gru uit Despicable Me, krijgen hun eigen film!

Vergeet even hun shennanigans met Gru. In Minions gaan we even terug in de tijd. VER terug in de tijd. We zien de oorsprong van de gele rakkers en alle mirakels/ongelukken die ze in de loop van onze aardse geschiedenis hebben veroorzaakt. Dino’s, piramides, het lijkt allemaal gerelateerd aan de Minions.

De grotere verhaallijn lijkt zich te focussen op Kevin, Stuart en Bob, die op zoek gaan naar een nieuwe evil mastermind, nadat ze al hun vorige werkgevers (een klein beetje) om zeep hadden geholpen.

De cast zou daarnaast nog bestaan uit Sandra Bullock als Scarlett Overkill, de eerste vrouwelijke evil mastermind, Jon Hamm en Steve Carell.

De trailer bevestigt meteen weer hoe geweldig de Minions nog steeds hun brabbelende zelf zijn en de BANANA?! obsessie maar blijft verder duren. En 60’s muziek? YES PLEASE!

Minions kunnen we wellicht volgende zomer verwachten. Universal geeft de film vrij op 10 juli.

Share.

About Author

Avatar

Navigator Games & Kijken. Overwinnaar Pokémon Championship 2000. Droomt uitsluitend in epische bliksemzwaardgevechten. Trust in Nic Cage. NNID: Sjmille

Reacties