Nog meer The LEGO Batman Movie-sets onthuld

0

Volgend jaar worden we verwend met prachtige nieuwe LEGO Batman-sets. LEGO loste nu eindelijk foto’s van twee nieuwe sets uit de reeks gebaseerd op The LEGO Batman Movie.

Deze week werd er een nieuwe trailer online gegooid voor de verrassende spin-off op The LEGO Movie met in de hoofdrol niemand minder dan Batman (Will Arnett). Hij krijgt gezelschap van Robin (Michael Cera) en mag het opnemen tegen onder andere The Joker, een rol weggelegd voor Zach Galifianakis. Een ideaal moment voor LEGO om ook nieuwe sets te onthullen die deel zullen uitmaken van het aanbod gebaseerd op de film.

img_1727

70900 The Joker Balloon Escape: $14.99 en 124 onderdelen

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Maar het kleine is het in dit geval dubbel en dik waard! Een leuk setje voor 15 euro die je direct de twee hoofdfiguren (The Joker met zijn lange jas) uit de film geven, en enkele kleurrijke onderdeeltjes. Zo te zien wordt Batman op dit moment in de film in de val gelokt door The Joker met een bom.

img_1726

70908 The Scuttler: $79.99 en 775 onderdelen

The Scuttler stelt een vleermuis voor met zijn vier poten op de grond. De set lijkt ook een van de grotere uit de reeks te worden (naast de Batcave en Arkham Asylum), gelijkaardig aan de LEGO Batwing uit Batman v. Superman: Dawn of Justice. Hier zitten er duidelijk heel wat meer figuurtjes in: onder andere opnieuw Batman en The Joker, maar ook Barbara Gordon/Batgirl (vertolkt door Rosario Dawson) en Poison Ivy. Ook het voertuig ziet er goed uit, op zijn minst gezegd origineel.

We wisten al dat The LEGO Batman Movie garant zal staan voor maar liefst 15 sets. Met de twee nieuwste onthullingen komt de teller van onthulde sets nog maar te staan op zes (enkele van de vorige vind je hier), dus we zijn heel benieuwd naar wat LEGO nog uit zijn mouw zal schudden.

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties