Nieuwe The Legend of Zelda-figuur vaart naar je toe

0

Het beeldje uit The Legend of Zelda van Link en The King of Red Lions, of de exclusieve versie met lichtjes, kun je nu pre-orderen voor de release in 2017! 

Beeldjesmaker First 4 Figures, dat de rechten bezit om figuren te maken gebaseerd op Nintendo-licenties en heel wat andere games, pakt in oktober uit met een tweede standbeeld gebaseerd op The Legend of Zelda: The Wind Waker. Na een indrukwekkende Ganondorf, kozen ze deze keer voor Link en de iconische The King of Red Lions!

Het imposante verzamelstuk van 64 cm hoog is een van de grootste figuren die het bedrijf ooit maakte in hun The Legend of Zelda-reeks. Het is beschikbaar in twee versies: voor de gewone versie tel je 449,99 dollar neer, terwijl de exclusieve editie (met lichtjes die ritmisch pulseren om de indruk van water te geven) je 479,99 dollar zal kosten.

the legend of zelda

 

Het standbeeld heeft een overweldigend prijskaartje, maar gelukkig zijn er ook figuurtjes van The Legend of Zelda die een kleinere hap uit je rupee-buidel nemen. Onze grootste aanraders zijn de twee Figma-actiefiguren van Link: eentje uit Skyward Sword en het ander uit A Link Between Worlds. Voor een van die figuren zul je tegen de 50 euro neerleggen en dat geldt ook voor de schattige Nendoroid-figuurtjes van dezelfde producent, zoals Zelda en Link uit The Wind Waker.

Daarnaast vind je Link ook in verschillende versies in de World of Nintendo-figurenreeks. Er zijn ook de goedkope, maar minder goed afgewerkte gashapon-ventjes. Of wat dacht je van de amiibos?

legend of zelda breath of the wild wii u nx nintendo e3 amiibo


Zin in meer avonturen van Link? Check dan deze artikels:

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties