Officiële Avengers: Age Of Ultron Lego Set Images Vrijgegeven

0

Marvel fans zitten er al een tijdje op te wachten, maar dit voorjaar daalt de nieuwe Avengers: Age Of Ultron over onze aardkloot neer. Marvel heeft jullie al kunnen warm maken met aankondigingen, teasers, trailers… Maar Geekster zou Geekster niet zijn als we jullie ook al kunnen aantonen wat er in de film gaat gebeuren aan de hand van wat Lego allemaal in petto heeft. De Avengers: Age Of Ultron Lego Set Images zijn dit weekend vrijgegeven en die kunnen we jullie natuurlijk niet onthouden.

Spoiler Alerts

Lego probeert deze beelden zo lang mogelijk geheim te houden. Om verschillende logische redenen. Typerend voorbeeld daarvan is de Toy Fair die op dit moment in Londen loopt, waar alle speelgoedmerken hun nieuwste snufjes tonen die ze in de loop van het jaar in de speelgoedrekken zullen droppen. Lego is de énige (!) stand waar je enkel op uitnodiging binnen mag, en die volledig overkapt is, zodat er ook geen foto’s kunnen genomen worden van bovenaf. Maar wat de sets van Age Of Ultron betreft: die kunnen we jullie met het grootste vertrouwen tonen.

Begin maar al te sparen, zo kun je je favoriete scenes direct nabouwen en naspelen, of zelf je verhalen verzinnen. Of geef Iron Man in zijn Hulk Buster suit een ereplaats tussen je andere verzamelstukken!
Share.

About Author

Peter De Smet

Ongezouten meningen zijn beter voor mijn hart, volgens de dokter.

Reacties