November is de maand waarin je weer op een helse cadeautjeszoektocht moet trekken. Gelukkig helpen wij je graag uit de nood met deze geschenken voor boekenverslinders en stripliefhebbers!

Voor de lustige lezer

De Red Rider-trilogie

Net op tijd voor de feestdagen verschijnt op 6 december Het huis Merlijn, het laatste deel van de Red Rider-trilogie van Lectrr en Stedho. Een geslaagde reboot de oude én nieuwe fans zal bekoren.

Verkrijgbaar in je lokale stripwinkel


Thorgal artbook

Thorgal blijft toch een van de beste Belgische strips aller tijden. Uitgeverij Le Lombard brengt in december dit prachtige artbook op de markt.

Nu 29,95 euro op bol.com


Borne

In Borne maakt Jeff VanderMeer opnieuw komaf met de grenzen van sciencefiction. Een uitdagende leesbeurt die elke lezer zal belonen.

Nu 14,99 euro bij bol.com


Wonder Woman: Earth One

Heb je een geliefde die hield van de Wonder Woman-film, maar nog nooit een comic van haar las? Dit is een ideaal startpunt!

 

Verkrijgbaar in je lokale comicshop


Holy Meme Bible

Dit geinige boek is voor iedereen die even van zijn scherm moet afkicken. Het verzamelt activiteiten zoals kleuren, puzzels en woordzoekers rond de bekendste memes van 2017.

Nu 9,99 dollar op memebible.com


The Goddamned

Bejubeld stripschrijver Jason Aaron gaat de Bijbelse toer op en doet dat goed. Voor christelijke fans van Mad Max die een bloeddruppel meer of minder niet schuwen!

Verkrijgbaar in je lokale comicshop


Geis

De Britse uitgeverij Nobrow Press blijft verrassen met leuke strips en graphic novels. In Geis neemt een sterk vrouwelijk personage het voortouw en onderzoekt ze een bovennatuurlijke wereld.

Verkrijgbaar in je lokale stripwinkel


Exit West

Mohsin Hamid schreef een bitterzoet liefdesverhaal in tijden van oorlog en migratie dat flirt met het magisch realisme. Exit West is ook verkrijgbaar in het Nederlands.

 

Nu 15,99 euro op bol.com


Old Man Logan

Het bronnenmateriaal voor de laatste Wolverine-film doet er nog een schepje bovenop en schotelt je een post-apocalyptische wereld zonder superhelden voor.

Verkrijgbaar in je lokale comicshop


The Long Way to a Small Angry Planet

In haar debuutroman The Long Way to a Small, Angry Planet neemt Becky Chambers je mee naar een raciaal divers universum en ze leert je iets over de mens(elijk)heid.

Nu 9,99 euro op bol.com


The Fifth Season

N. K. Jemisin sloot dit jaar haar The Broken Earth-trilogie af met een knaller. De fantasiereeks werd beter met elk nieuw boek, dus kan je een beter cadeau bedenken voor de fantasieliefhebber dan het eerste in deze reeks?

Nu 9,49 euro op bol.com


Harry Potter: A History of Magic

A History of Magic is geen magisch schoolboek, wel een ontzettend boeiend naslagwerk met de inspiratiebronnen van J.K. Rowling. Een onthullende kijk achter de schermen van het schrijfproces van Harry Potter!

Nu 21,99 euro op bol.com


Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties