Terwijl je een belangrijke email aan het typen bent krijg je een bericht op je smartphone dat je echt wel moet beantwoorden. Je haalt je vingers van het toetsenbord en neemt je toestel vast om te antwoorden, maar wat als dat helemaal niet nodig is? Logitech denkt het antwoord gevonden te hebben door de Logitech K780 te ontwikkelen, een toetsenbord dat met drie toestellen tegelijk kan verbonden zijn. 

Specificaties
Afmetingen: 158 mm x 380 mm x 22 mm
Gewicht: 875 g
Systeemvereisten: Windows 7, Mac OS X 10.10, iOS 5, Android 5.0, Chrome OS
Verbinding: Bluetooth, USB

Wij waren zeer benieuwd toen Logitech bovenstaand filmpje op de wereld losliet. Het zag er allemaal net iets te makkelijk uit in de video, iets wat wel vaker voorkomt met promotievideo’s. Toen de koerier de Logitech K780 bij ons afleverde waren we dan ook zeer sceptisch over het keyboard. Onterecht zo blijkt.

Logitech K780: draadloos plezier in drievoud

De nieuwste telg in de Logitech familie, de Logitech K780, is een perfect voorbeeld van hoe een keyboard qua uiterlijk hoort te zijn. Een eenvoudig design met enkele slimme trucs zorgt ervoor dat je bureau er altijd proper en ordelijk zal uitzien. Gedaan zijn de dagen dat je telefoon en tablet ergens liggen rond te slingeren op je bureau, je plaatst ze gewoon in de gleuf achteraan het keyboard. Er is in de gleuf plaats voor een smartphone en tablet of voor meerdere smartphones tegelijk. Zowat elk type smartphone of tablet kan je erin plaatsen, wanneer je echter een gigantisch dikke case rond je toestellen hebt zal de Logitech K780 geen soelaas bieden. Voor de rest ziet het keyboard er erg mooi uit door het gebruik van slechts twee kleuren, wit achteraan voor de gleuf en zwart voor de rest van het toestel. Het enige minpuntje is dat het gebruikte zwart een matte variant is, waardoor je snel vingerafdrukken zal zien.

Waar het de Logitech K780 echter om te doen is, is de droom van elke hardcore multitasker. Je kan tot drie toestellen verbinden met het keyboard via Bluetooth. Heb je echter een toestel zonder Bluetooth, dan kan je het altijd nog verbinden via de meegeleverde USB ontvanger. Het verbinden van je toestellen is straight forward en verloopt zonder kleerscheuren. Wij hebben de Logitech K780 verbonden met Windows, Mac OS X, iOS, Android en Chrome OS toestellen en geen enkele keer faalde het installatieproces! Je wisselt tussen je toestellen aan de hand van drie sneltoetsen bovenaan het keyboard, zijnde F1, F2 en F3, en het werkt uitstekend. Nooit haperde de switch, hoe snel je ook wisselt tussen toestellen!

Logitech K780 multitasking

De Logitech K780 maakt al zijn beloftes waar. Wisselen tussen drie toestellen verloopt vlekkeloos en zonder problemen. Voor 99 euro krijg je een keyboard dat je nooit teleur zal stellen. Logitech dacht goed na over het design van het toestel en hoe het keyboard het wisselen tussen smartphones, tablets en computers zo gemakkelijk als mogelijk kan maken. Een echte aanrader voor iedereen die eenvoud en gebruiksgemak wel kan appreciëren!

Logitech K780

9 Pretty awesome

Als je je de Logitech K780 aanschaft, ga je het je geen moment beklagen. Voor 99 euro krijg je een uitstekend keyboard dat mooi op je bureau staat en dat je geen moment teleur gaat stellen!

  • Design 9
  • Durability 8
  • Dagelijks gebruik 9
Share.

About Author

Lucas Wuyts

Hoofdredacteur Tandem Tech, social media manager Geekster

Reacties