Het Geekster Tech-team zoekt versterking!

0

Kijk je naar elke keynote van Apple of Google? Roepen je vrienden je altijd om hulp als ze een nieuwe smartphone nodig hebben en kan je binnen de twee seconden zeggen welke grafische kaart er in de Dell XPS 15 zit?

Trevor Noah

Dat komt dan goed uit, want de techies van Geekster zijn namelijk op zoek naar vers bloed!

Kan jij het volgende?

  • Met een scherpe en vlotte pen schrijven over de nieuwste consumer electronics
  • Snel inspelen op het laatste nieuws in technologieland?
  • Een uitgesproken mening hebben over waarom een Tandem nu echt wel het vervoersmiddel van de toekomst is?
  • Antwoorden op alles wat in de redactie besproken wordt met een passende GIF?

Oh yes

Kan je één (of meer) van bovenstaande dingen aanvinken? HOERA! Dan ben jij misschien wel diegene die we zoeken om de Geekster Tech-redactie te vervoegen. Geen nood als je niet álles kan wat hierboven staat – maar leer toch maar met GIF’s werken, echt een no go als je dat niet kan. Belangrijker vinden we dat je enthousiast bent, veel ervaring wil opdoen en een passie hebt over alle nieuwste gadgets die jaarlijks op de consument worden afgevuurd! Wat wij je bieden? De tofste redactie van het universum, een overload aan Nic Cage GIF’s en een paar keer per jaar een gezellig cafébezoek.

Nog steeds interesse?

Mail dan sneller dan in hyperspeed verklede lichtsnelheid naar tech@geekster.be met daarin een korte voorstelling van jezelf, je achtergrond, of je al voor een blog geschreven hebt, waarin je geïnteresseerd bent en vooral een voorbeeld van een blogpost die jij voor Geekster Tech zou schrijven.

De deadline is onherroepelijk het einde der tijden.

Kleine disclaimer: Geekster is een organisatie die volledig op het engagement van haar vrijwilligers draait. We kunnen je misschien geen vergoeding aanbieden maar de portie vriendschap en onvergetelijke momenten in ons Slack-kanaal zullen overvloedig aanwezig zijn.

May the odds be ever in your favor.

geekster crew header

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties