De eindejaarsfeesten komen er weer aan, net zoals de bijhorende cadeautjeszoektocht. Ben jij op zoek naar het ideale geschenk voor het HTML-pratende lief of het audiofiele familielid? Wij helpen je graag uit de nood!

Voor de wacko webbie

Xiaomi Mi Band 2
Xiaomi Mi Band 2

Je hartslag meten, je stappen tellen of gewoon kijken hoe laat het is? Met de Xiaomi Mi Band 2 kan het allemaal. Voor net geen 45 euro kan je alvast niet sukkelen. De batterij houdt het ongeveer drie weken vol wat een heel groot pluspunt is. De Tandem Tech is alvast fan en wil niet meer zonder!

Nu 43,95 euro op bol.com


gift guide

Google Chromecast

De Google Chromecast is een essentieel accessoire voor iedereen die Netflix wil streamen of die een kattenvideo vanop YouTube wil laten zien op zijn televisie.

Nu 39 euro op bol.com


gift guide

Logitech MX Master

Verdient je bureau een serieuze upgrade? Overweeg dan zeker de Logitech MX Master. Een draadloze muis die tot de top der computeraccessoires behoort.

Nu 79,90 euro bij bol.com


gift guide
B&O Beoplay H6

An-Sofie was er lyrisch over in haar review. De enige hoofdtelefoon die de volle score kreeg op Geekster! Naast een uiterst comfortabele ervaring produceert deze headphone ook nog eens geweldig geluid. Succes verzekerd!

Nu 259 euro bij bol.com


Caseling Hardcase

Het ziet er misschien niet sexy uit, maar de Caseling Hardcase is een must have voor iedereen die zijn kabels en toebehoren wil organiseren zonder daarbij zijn of haar bankrekening volledig te plunderen.

Verkrijgbaar voor 11,67 op Amazon.de

gift guide

gift guide

Anker PowerCore+ 10050

Batterijcapaciteit is de grootste frustratie wanneer je een smartphone gebruikt. Gelukkig wordt deze Anker PowerCore+ 10050 je nieuwe beste vriend.

Verkrijgbaar voor 33,99 euro op Amazon.de


gift guide

Riva Turbo X

De Riva Turbo X is allesbehalve goedkoop, maar levert in ruil wel een speaker met briljante geluidskwaliteit. An-Sofie was meer dan overtuigd!

Nu 299,99 euro bij Fnac


gift guide
Ascii Print

Voor iedereen die de taal van het web spreekt. Hang eens een shrug-print aan je muur! Als Geekster ooit een kantoor heeft, is dit het eerste wat we ophangen. Voor iedereen die zijn woning net iets persoonlijker wil maken.

Verkrijgbaar voor 25 dollar op Ascii Prints

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties