Muziek is iets heel persoonlijks. Van de groepen die je beluistert tot de manier waarop jouw favoriete muziek je oren bereikt. Nu muziek veel vaker onderweg beluisterd wordt, is een goede hoofdtelefoon geen overbodige investering. De Bose SoundLink on-ear Bluetooth headphones moeten van Bose je favoriete travel companion worden. Geekster nam wat meer het openbaar vervoer en ging zowat overal naartoe met de SoundLink. Ons verdict? Wel, lees snel verder dan!

Specificaties
Hoofdtelefoon type: Draadloze on-ear hoofdtelefoon
Aansluiting: 1,2 m kabel (3,5 mm) of Bluetooth
Wireless range: 9,1 m
Batterylife: tot 15 uur
What’s in the box: Hoofdtelefoon, audiokabel, USB-oplaadkabel, draagetui

Bose SoundLink on-ear Bluetooth

Voor gevoelige luisteraars

De laatste jaren zijn hoofdtelefoons meer een statussymbool dan dat ze geprezen worden om hun kwaliteit. Sterren die opgevoerd worden in commercials en paspoppen die ‘toevallig’ een hoofdtelefoon op hun hoofd hebben staan, you get the point. Investeren in een goede hoofdtelefoon is dan ook meer een investering geworden in je ego dan in het plezier voor je oren. Maar wat als je kan investeren in een goed geluid én in een ding dat er niet lelijk uitziet? That’s where Bose comes in.

De SoundLink on-ear Bluetooth-hoofdtelefoon van Bose heeft een geluidskwaliteit waar onze oren niet bij kunnen. De bassen worden héél diep weergegeven, iets waar wij toch wel van schrokken door de grootte, of eerder het gebrek aan omvang, van de hoofdtelefoon. Ook de hoge en middentonen zijn glashelder. Nooit gedacht zo veel details te horen.

Bose SoundLink on-ear Bluetooth

Klein ding, groot lawaai

De SoundLink on-ear Bluetooth past zonder problemen in je rugzak of handtas. Hij is makkelijk op te plooien om hem in zijn meegeleverde reistas te stoppen. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn hem kapot te doen. Hoewel de tas niet verstevigd is, heb je nooit het gevoel dat hij niet veilig opgeborgen is. De SoundLink is dan ook perfect om mee te nemen als je onderweg bent. Waar je wel rekening mee moet houden, is de zogenaamde soundleak. Doordat deze hoofdtelefoon een on-ear model is, ontsnapt er al eens wat muziek. Hierdoor kijken mensen op de tram of trein je mogelijk een beetje raar aan, zeker als je bepaalde nummers aan het luisteren bent. #guilty

De hoofdtelefoon is gemaakt om onderweg te gebruiken. Naast het feit dat ie zo klein is, zorgt de Bluetooth-functie voor een nog aangenamere ervaring. Geen kabels die in de weg zitten en de drie knoppen – twee voor het volume en één om de muziek op pauze te zetten – aan de rechterkant van de SoundLink zorgen voor een intuïtieve ervaring. De batterij in de hoofdtelefoon voorziet je een kleine week van draadloos luisterplezier maar moest je toch ineens zonder juice vallen, dan kan je altijd nog de bijgeleverde audiokabel inpluggen.

Bose SoundLink on-ear Bluetooth

Wil je investeren in een draadloze hoofdtelefoon en heb je er wat budget voor uitgetrokken? Dan is de Bose SoundLink on-ear Bluetooth met zijn prijskaartje 250 euro de go to hoofdtelefoon. De prijs is volledig gerechtvaardigd door de bouw- en geluidskwaliteit van dit toestel. Of wij nog lang met de SoundLink gaan rondlopen? You betcha. 

Bose SoundLink on-ear Bluetooth

8.5 Oorstreling

De Bose SoundLink on-ear Bluetooth is een hoofdtelefoon die wij aan iedereen aanbevelen die veel onderweg is. Compact, geweldige audiokwaliteit en een prijs die de aankoop volledig rechtvaardigt.

  • Durability 8
  • Design 8
  • Batterij 8
  • Sound 9
  • Portability 9.5
  • Dagelijks gebruik 8.5
  • Connectiviteit 8.5
  • Prijs 8.5
Share.

About Author

Lucas Wuyts

Hoofdredacteur Tandem Tech, social media manager Geekster

Reacties