Van welk Simpsons personage dienen we afscheid te nemen?

0

Maanden zijn er reeds speculaties, maar gisterenavond was het eindelijk zover. Tijdens seizoen 26, die gisteren in première ging in de VS, namen The Simpsons afscheid van één personage. Maar van wie?

De onthulling komt bijna een jaar nadat de verhaallijn voor het eerste werd onthuld en de internethype steeg tot epische proporties. Producer Al Jean legde uit, in de Hollywood Reporter, dat hij deze hype totaal niet verwachte. Hij had nooit gedacht dat één zin zoveel commotie zou creëren, en hij hoopt dat de kijkers niet ontgoocheld zijn over het feit, dat het een minderwaardig personage is dat verdwijnt.

Door de beperkte hints die werden verwerkt in eerde episodes werden Krusty en Homer beiden aanzien als het mogelijke personage. Voornamelijk omdat beide hun eigen momenten hadden met de Grim Reaper tijdens de première, maar omdat de episode Clown in the Dumps genoemd werd, dachten veel fans automatisch aan  Krusty de Clown. Maar gelukkig kunnen we nog vaak van zijn ( on-)grappige shows genieten, want het is niemand minder dan zijn vader, Rabbi Hyman Krustofsky ( Jackie Mason ), die uit de reeks werd geschreven.

Als antwoord op alle hints die wezen naar Homer als potentieel slachtoffer, stelt de producer ons gerust: “Ik zou m’n job in 2 seconden verliezen mocht ik beslissen Homer te doen sterven;niets zal hem overkomen, geloof me!”. Wat de toekomst nòg in petto heeft voor The Simpsons? Al Jean droomt van nog 10 jaar Simpsons op de buis, maar heeft al een gepaste finale in gedachten. Hij zou de reeks laten eindigen met een kerstmisaflevering waarin het gezin een pakje opent met daarin het 1e seizoen van The Simpsons, zodat de reeks een mooie lus vormt. Maar eigenlijk, hoopt hij deze nooit te moeten gebruiken.

Bron: Hollywood Reporter

Share.

About Author

Gwen

Liefhebber van het geschreven woord, b-films en cijfers. Aanbidder van Stephen King en Tim Burton. Beginnende muzikant maar een eeuwige student met een zwak voor bebaarde mannenlichamen.

Reacties