WEDSTRIJD: Wie goed is krijgt lekkers, wie stout is…

0

We zijn ondertussen 11 november voorbij, de dagen worden korter, het weer wordt kouder en 2 olijke, bebaarde weldoeners en hun handlangers staan klaar om ons te overstapelen met geschenken…tenminste, als we braaf zijn geweest. Laten we dus diep in ons geheugen graven en voor onszelf uitmaken: have you been good or naughty?

Wat het ook moge zijn, jullie maken sowieso kans op een geschenk. Zowel de grootste rebel als het braafste goedzakje krijgen van ons iets van onze Geeky Sint. Deel met ons in je braafste en/of stoutste daad van 2013 en wij loten willekeurig iemand uit de reactiepoel.

Wat moet je doen?

Reageer op deze pagina met daarbij je braafste of stoutste daad, de stoute daad maakt kans op de bluraybox van American Horror Story Asylum en de braafste daad maakt kans op de bluraybox van Modern Family Seizoen 4.
De winnaar wordt gekozen op 6 december door onze Sint, zijn zwarte pieten zullen de winnaars dan ook persoonlijk verwittigen.

actie2

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties