Vince Vaughn & nieuwe details True Detective Seizoen 2

0

Vorig weekend meldden we nog dat Colin Farrell een hoofdrol zal spelen in het nieuwe seizoen van True Detective, maar nu kregen we een officieel bevestiging én meer details van HBO zelve! We weten eindelijk meer over het verhaal en een nieuwe naam die zichzelf toevoegt aan de reeks.

Waar zal het verhaal rond draaien? Wel, HBO is zuinig met informatie maar ze lieten wel 1 zin los: Na een moord, moeten 3 agenten en een crimineel zich een weg banen door een web van samenzweringen. Wel, dat is eigenlijk…heel weinig. We weten ook dat Colin Farrell één van de drie agenten zal vertolken, HBO beschreef het als volgt: Colin Farrell speelt Ray Velcoro, een corrupte detective die verloren loopt tussen zijn meerdere in een corrupt politiekorps en de gangster die hem in handen heeft.

Maar de nieuwe naam Vince Vaughn komt als een verassing voor velen. De acteur bekend van The Internship, Wedding Crashers en Jennifer Aniston zal de rol spelen van Frank Semyon, een crimineel wiens imperium in gevaar komt na de moord op een zakelijke partner.

Ik denk dat het veilig is om te stellen dat Vince Vaughn’s personage Colin Farrel in handen zal hebben en eerlijk, ik zie het behoorlijk goedkomen. Vince Vaughn heeft verdomd doordringende psycho-ogen en het verbaast me dat niemand eerder hem gecast heeft als bad guy. Als Matthew McConaughey zijn imago van pretty boy van zich kan schudden, waarom Vince Vaughn niet?

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties