The Leftovers Trailer Debut (HBO)

0

HBO heeft een nieuwe reeks in petto voor ons. ‘The Leftovers’ is een reeks gebaseerd op de gelijkaardige roman van Tom Perrota. De reeks werd samen geschreven met Damon Lindelof, die we kennen van toppers zoals Lost en de Star Trek-reboots.

And just like that, they were gone…

Twee procent van de wereldbevolking verdwijnt mysterieus van de aarde. Zomaar. In ‘The Leftovers’ volgen we de mensen die achter bleven en hoe ze hiermee omgaan. De verdwijningen brengen fundamentalisten en sektes naar boven die de verdwijningen maar al te graag in een religieus sausje dippen. Maar de essentie van de reeks is duidelijk de innerlijke worstelingen van de hoofdpersonages. “Waarom ben ik achtergebleven? , Bestaat God wel? Waar zijn de vermisten?”.

The Leftovers

Personages en hun innerlijke demonen waren al een groot deel van Lost. Als Lindelof het terug zo meesterlijk vastlegt voor The Leftovers kan dit wel een toppertje worden! Ik kijk alvast uit!

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties