Televisietrailers vanuit Comic-Con 2016

0

In San Diego vond vorige week opnieuw Comic-Con plaats, de jaarlijkse hoogmis der popcultuur. Naar goede gewoonte werden er heel wat nieuwe trailers getoond van televisiereeksen.

Op Comic-Con kregen we niet alleen voor het eerst bewegende beelden te zien van gloednieuwe reeksen zoals American Gods, maar ook footage voor nieuwe seizoenen van bijvoorbeeld The Walking Dead en zijn spin-off. En Marvel strooide het meeste van al rond met trailers voor hun drie nieuwe Netflix-reeksen.

Luke Cage

Zet het maar op je kalender: 30 september is bingewatch-dag. Dan verschijnt Luke Cage, de superheldenserie waar iedereen naar uit zit te kijken sinds zijn verschijning in Jessica Jones.

Iron Fist

Marvel doet er nog een schepje bovenop met de eerste trailer voor Iron Fist. De beelden tonen niet veel, maar toch meer dan verwacht. We maken kennis met Danny Rand en zijn ongetrimde baard, en we zien al een glimp van zijn krachten.

The Defenders

Wat krijg je als je Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samenzet? Marvel’s The Defenders! Vergeet The Avengers of Justice League, naar dit ensemble superhelden kijken wij het meest van al uit. De teaser toont nog niks van beelden en doet ons toch verlangen naar meer.

The Walking Dead, seizoen 7

Hoeven we jou nog te zeggen hoe gemeen de cliffhanger van het laatste The Walking Dead-seizoen was? De trailer onthult niks over Negans slachtoffer, maar toont wel al dat er nog heel wat anders gaande zal zijn in seizoen zeven, dat begint op 23 oktober.

Fear The Walking Dead, seizoen 2

De eerste helft van het tweede seizoen van Fear The Walking Dead is al enkele maanden voorbij. In de trailer wordt er al vooruitgeblikt op het vervolg, dat van start gaat in augustus.

The Exorcist

De heerlijke horrorfilm uit 1973 wordt gereboot in een televisiereeks en naar het schijnt is het ongelooflijk eng. Klaar voor nieuwe nachtmerries?

American Gods

Het gelijknamige boek over de strijd tussen oude goden en nieuwe van Neil Gaiman wordt een televisiereeks en het ziet er verdomd goddelijk uit. Hoe kan het ook anders met gevierd televisiemaker Bryan Fuller (Pushing Daisies, Hannibal) aan het roer?

The Flash, seizoen 3

Barry Allen keerde terug naar het verleden en redde het leven van zijn moeder, waardoor zijn wereld in het derde seizoen er volledig anders zal uitzien. Die nieuwe wereld heet Flashpoint.

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

In de adaptatie van Douglas Adams’ gelijknamige boekenreeks wordt het leven van Todd (Elijah Wood) overhoop gehaald door de Brit Dirk Gently (Samuel Barnett), een privédetective die een moord onderzoekt. De serie lijkt nogal af te wijken van het bronmateriaal, maar scenarist Max Landis zal er ongetwijfeld iets speciaals meedoen.

Legion

Legion is in principe een X-Men-televisieserie, maar hangt niet samen met de films. In de serie speelt Dan Stevens een ongelooflijk krachtige telepaat (hij is de zoon van Professor X). Dit lijkt totaal verschillend van andere superheldenreeksen, dus Legion is zeker iets om naar uit te kijken!

Sherlock, seizoen 4

Zes jaar en slechts tien afleveringen later, komt het vierde seizoen van Sherlock er bijna aan. Een releasedatum is nog niet bevestigd, maar een vijfde seizoen is dat wel al. Maar tegen dat de agenda’s van Martin Freeman en Benedict Cumberbatch dat toelaten, zijn we weer voor zes jaar vertrokken.

Arrow, seizoen 5

De serie die alles begon voor DC Comics is dit jaar al aan zijn vijfde seizoen toe. Naar verluidt zou het trouwens wel eens het voorlaatste seizoen kunnen zijn.

Prison Break

Helemaal onverwacht, en volgens sommigen ook onnodig, keert Prison Break samen met zijn hoofdpersonage terug uit de dood. De volledige originele cast is terug in een gloednieuw, wereldwijd verhaal.

Star Trek Discovery

Star Trek keert na een lange tijd terug naar het kleine scherm met Star Trek Discovery. De eerste teaser toont ons het nieuwe schip: de USS Discovery. De reeks verschijnt volgend jaar!

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties