Syfy’s miniserie ‘Ascension’ krijgt trailer

0

Oktober is officieel begonnen en daarmee zitten we pal in het midden van een nieuw televisieseizoen, en dat zullen we geweten hebben. Gisteren zagen we nog freaks in American Horror Story en vandaag krijgen we een trailer voor Syfy’s zes uur durende miniserie ‘Ascension’. Herken je de blonde deerne? Yep, niemand minder dan Battlestar Galactica‘s Tricia Helfer!

Het verhaal: de Verenigde Staten hebben een ruimte-ark gelanceerd met 600 mensen aan boord. Het doel is om de mensheid te redden en een nieuwe wereld te bevolken, maar uiteraard gaat het behoorlijk mis tijdens de rit. Niet zo’n originele insteek, maar de trailer overtuigt me wel! Ook een pluspunt is dat het een miniserie is, hopelijk is het verhaal mooi afgerond op het einde van het seizoen.

Ascension wordt vanaf 24 november uitgezonden en ook al wordt het gecommuniceerd als een miniserie, ben ik zeker dat met het nodige succes we meer zullen zien van de ruimte-ark. Battlestar Galactica’s remake was ook oorspronkelijk een miniserie, als ik het me nog goed herinner…

Bron: Entertainment Weekly

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties