Giveaway: Utopia Seizoen 1

6

Goodies! Hoera! We zijn er al enkele keren lyrisch over geweest en jep, Utopia blijft toch één van de beste dingen van het afgelopen jaar. De serie is nu al enkele weken volop aan de gang op het Sundance Channel  (wat vinden JULLIE ervan?) en gezien we altijd aan onze trouwe, geweldige lezers denken, hebben the powers that be ons gezegend met de kans het eerste seizoen van Utopia gratis ende voor niks weg te geven aan één van jullie lucky Geeksters.  Awesomeness explosies, iemand?

Om jullie geheugen even op te frissen:

In Utopia draait alles rond de graphic novel “The Utopia Experiments” en het online fanclubje dat het onuitgegeven tweede volume van de novel vergaard heeft. Dit groepje mensen beseffen heel snel dat ze op de radar van een nogal dubieuze organisatie – the Network – staan, wanneer hun leven in kleine stukjes uit elkaar lijkt te vallen. We zien ook hoe twee huurmoordenaars uiterst efficiënt te werk gaan in het vermoorden en folteren van mensen. “WHERE IS JESSICA HYDE?” blijft de vraag die doorheen de serie op je trommelvliezen gebrandmerkt wordt.

Utopia
Als jullie kans willen maken op dit eerste seizoen van Utopia, hoeven jullie enkel een comment achter te laten op deze pagina.  Serieus, elk woord is goed. That’s right. Zadelwiel, oorworm, Jessica Hyde, allemaal toegelaten. Zelfs je mening over Utopia. De wedstrijd loopt een week en daarna maken we de winnaar bekend.

 

Share.

About Author

Avatar

Navigator Games & Kijken. Overwinnaar Pokémon Championship 2000. Droomt uitsluitend in epische bliksemzwaardgevechten. Trust in Nic Cage. NNID: Sjmille

Reacties