Geekster Giveaway: win een sportzak van Adventure Time

0

Maandag start het nieuwe seizoen van Adventure Time op Cartoon Network! Voor die gelegenheid mogen wij enkele sportzakken van de animatiereeks weggeven.

We hoeven je niet meer uit te leggen wat Adventure Time precies is. De tekenfilmreeks stond aan de wieg van de moderne animatieseries en -films die groot en klein aanspreken. Maar de avonturen van Finn het mensenkind en Jake de magische hond zullen voor altijd uniek blijven, zowel in hun verhalen als in hun uitvoering. Maandag start Cartoon Network met de Nederlandstalige uitzendingen van het nieuwste seizoen en om dat vieren kan je bij ons heerlijke merchandise van Adventure Time winnen!

Met de lente voor de deur beginnen velen van ons uit hun winterslaap te ontwaken en zoeken we actie en beweging onder de frisse lentezon. Het uitgelezen moment dus om terug te gaan sporten. En waarin steek je al dat sportgerief? In een hippe Adventure Time-sportzak uiteraard! Ja, je kan ook andere spulletjes in de tas stoppen, we verplichten natuurlijk niemand om te gaan sporten.

Mathematical! Maar hoe doe ik mee?

Meedoen kan niet simpeler. Via onderstaande applicatie kun je op verschillende manieren deelnemen. Hoe meer deelnames, hoe meer kans je maakt op één van de drie sporttassen. Veel succes!

Adventure Time-sportzak giveaway

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties