Geekster Giveaway: Secret Screening The Walking Dead S6

10

Ah, februari. De meest druilerige maand van het jaar. Zo verschrikkelijk, dat de aloude Romeinen deze maand vermoedelijk bewust hebben ingekort. Ze kan niet snel genoeg voorbij zijn, bij Jupiter. Zo verschrikkelijk, dat we tevergeefse pogingen ondernemen onze liefde voor onze zielsverwant in de meest over-the-top romantische gebaren uit te drukken. Een wanhoopspoging om het zielsdodende februari-grijs te ontsnappen met een arsenaal aan hartjes. Vallen en opstaan, you see.

Maar niet getreurd, beste Geekster-vrienden! Onze blog zou onze blog niet zijn als we niet een manier vinden om de duistere kant van februari te omhelzen. Om een ode te brengen aan de grijze en depressieve sfeer die februari zo doorspekt. Bereid jullie voor op de Geekster Giveaway, die hoop in de depressie brengt!
the walking dead season 6

Want als er één maand is waar het is toegelaten op je luie krent te zitten, dan is het februari wel. Wie maalt er om de regenachtige smog die ’s morgens over de velden hangt, als je je ogen de kost kan geven op de vele televisieshows die herbeginnen na de winterstop. Schaamteloos genieten. En net dat hebben ook onze vrienden bij Telenet en FOX opgemerkt. Zij starten het nieuwe televisie seizoen immers met, hoe kan het ook anders, het langverwachte tweede deel van seizoen 6 van The Walking Dead! Meer nog, de rakkers plannen zelfs een heuse avant-première van die bewuste aflevering!

En dat is waar wij in de bres voor jullie schieten. We hebben maar liefst 20 tickets ter beschikking om jullie toegang te geven tot een angstvallig geheim gehouden locatie waar deze screening zal plaatsvinden. Een leegstaande hangar in Antwerpen, een bouwvallig schooltje in Molenbeek, een weide in Limbabwe? We hebben er het raden naar. Al wat ik jullie kan vertellen is dat deze screening plaats zal vinden op 15 februari en er zal drank zijn en eten – ingewanden, ruggenmerg, je kent het wel –  én je mag bovendien een hele avond de FOX en persmensen lastig vallen, verkleed als Walker.

The Walking Dead

Wat moet je doen om kans te maken op een ticket voor deze The Walking Dead screening? Like en comment op deze post en we kiezen lukraak uit de inzendingen 20 zombieminnende Geeksters, die het beste van hun carnivorische zelf mogen komen geven op het evenement!

Over vallen en opstaan gesproken…

Share.

About Author

Avatar

Navigator Games & Kijken. Overwinnaar Pokémon Championship 2000. Droomt uitsluitend in epische bliksemzwaardgevechten. Trust in Nic Cage. NNID: Sjmille

Reacties