Colin Farrell in True Detective Seizoen 2

1

Al een tijdje horen we geruchten over potentiële acteurs voor True Detective Seizoen 2 en eindelijk hebben we bevestiging gekregen van de man zelf. Colin Farrell zal zich vervoegen aan de cast van True Detective.

Farrell is niet aan zijn proefstuk toe als het gaat over televisiewerk, zo kreeg hij ook de hoofdrol in de Britse reeks Ballykissangel, een volslagen melige reeks over een Engelse priester in een Iers dorpje. Dag en nacht verschil met True Detective dus en dat beseft Farrell. Hij gaf toe een zekere “angst” te voelen bij het terugkeren naar televisie. “HBO bewees keer op keer de lat hoger en hoger te leggen”.

Momenteel zijn er nog geen aanwijzingen over wat het verhaal zal zijn, Farrell bevestigt dat de opnames zullen plaatsvinden in Los Angeles. Wat strookt met de geruchten dat het nieuwe landschap rond Californië zal draaien. Maar wàt het wordt is echter helemaal nog niet duidelijk, volgens geruchten ging het het een all-round vrouwelijke cast zijn, gingen we meerdere detectives volgen en mogen we terug occulte politiezaken verwachten.

Matthew McConaughey en Woody Harrelson keren niet terug als hoofdrolspelers, maar zullen dienen als executive producers en Nic Pizzolatto keer terug als schrijver.

True Detective mogen we in 2015 op onze schermen verwacht.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties