Kleine Castard: The World of Tim Burton

0

De zomer is nog niet voorbij dus dat betekent dat we met Castard nog naar Gamescom moeten gaan voor een dikke aflevering. Om jullie tussendoor gespijsd te houden, riepen we de Kleine Castard in het leven. Korter, één spreker, één onderwerp en met een blauwe achtergrond in de header! Maar waarover gaat deze Kleine Castard?

Jeroen in C-mine

In onze tweede Kleine Castard (je kan de vorige hierzo vinden) komt Jeroen even zijn ervaring met de The World of Tim Burton-tentoonstelling in C-mine delen. Een blik in het hoofd van de duistere cineast is iets wat hij niet kon missen, en al zeker niet als het in Limburg te doen is. Jeroen trok dus naar Genk, en zag dat het goed was.

Links en info

Een podcast zonder links is zoals een Tim Burton-film zonder zwarte humor, dus vinden jullie hieronder al de zwartgalligheid die je nodig zou kunnen hebben.

  • Jeroen’s buit (Kabouter Wesley voor schaal)

Voilà! Zoals gewoonlijk mogen jullie je feedback en kritiek delen via de gebruikelijke social, via onze discord server of door jullie stukje in te spreken en door te sturen met de Anchor App. En als jullie zelf naar de tentoonstelling zijn gegaan, laat ons dan ook zeker weten wat je ervan vond en deel gerust jouw buit mee.

Share.

About Author

Jason Blomme

Games games en nog eens games. Ik ben geboren met een controller in de handen en zal zo waarschijnlijk ook heengaan. En podcasts.

Reacties