Elven Voor Twaalven S02E07: Schimmen en Schaduwen

0

Tabletop RPG’s zijn een vrij uniek beestje. Alles kunnen doen wat je maar kan bedenken, alle vrijheden die je niet hebt in de meeste games, het heeft toch zijn charme. Voor velen van ons is dit soort games al jaren een hobby. Sinds we met deze podcast gestart zijn, is die hobby veranderd in een passie. Sinds we enkele weken geleden live gingen, beseffen we dat die passie ook leeft bij velen van jullie. We vinden het leuk om jullie tweewekelijks onze persoonlijke mix van gameplay en improvisatiecomedy te brengen, we hopen dit dan ook nog jaren te mogen doen en dat jullie mee zijn voor de rest van deze zotte reis.

Onze helden zijn terug waar ze gestrand waren voor de gebeurtenissen tijdens de liveshow. Ze houden dan ook geen herinneringen over aan hun avontuur in het Tabaxi-koninkrijk. Hun opdracht is nog steeds om Chico te vinden in de onderaardse gangen, deze keer worden ze daarvoor vergezeld door Malagar de Bard, gespeeld door Phil Cardinael.

In deze aflevering komen de helden stapje bij stapje dichter bij de oplossing en het vinden van die Chico, wie of wat het ook moge zijn. Maar zullen ze nog kunnen ontsnappen uit deze onderaardse gangen? Of zijn ze gedoemd om de rest van dit seizoen geen daglicht meer te zien? Ontdek het nu in de nieuwste Elven Voor Twaalven!

Share.

About Author

Jens Osaer

Jens speelt games, is gepassioneerd door Dungeons & Dragons en maakt deel uit van Elven Voor Twaalven. Daarnaast leest hij ook graag eens een boek of comic.

Reacties