Elven Voor Twaalven S02E06: Scheermessen en Standbeelden

0

Wat gebeurt er als je een grofgebekte pacifist tussen een groep moordlustige idioten dropt? We wisten het antwoord op deze vraag ook niet zo goed dus hebben we besloten om deze week de proef op de som te nemen in de nieuwste Elven Voor Twaalven. Na de rijmbattle van vorige week gaat de groep dieper de onderaardse tunnel in op zoek naar die fameuze Chico, maar misschien vinden ze deze keer meer dan ze op rekenden…

Elven Voor Twaalven Live

We staan er al even over te brullen, maar binnen een week doen we voor het eerst een liveshow. Hierbij gaan we een volledig nieuw avontuur aan en zal er geen voorkennis nodig zijn van voorgaande afleveringen of het spel zelf. Op de liveshow zal er ook merchandise en taart te koop zijn!

Gratis tickets zijn hier te krijgen.

Wat voorafging…

De groep had een nieuwe bard bij zich, Tar, die hen verder in de onderaardse gangen vergezelde. Plots lieten ze echter een val afgaan, wat ertoe leidde dat ze werden aangevallen door een groep wandelende skeletten. Tar wist een ervan onschadelijk te maken door hem magisch aan het lachen te brengen, waarop Tonk besloot om zijn schedel te gebruiken als decoratie voor zijn staf. De groep heeft er dus een nieuw lid bij, maar zal dat voldoende zijn om de beproevingen die hen vandaag wachten te doorstaan? Ontdek het nu in de nieuwste Elven Voor Twaalven!

Special guest: Timon Van De Voorde (met Sinterklaasspeculoos)

Share.

About Author

Jens Osaer

Jens speelt games, is gepassioneerd door Dungeons & Dragons en maakt deel uit van Elven Voor Twaalven. Daarnaast leest hij ook graag eens een boek of comic.

Reacties