Elven Voor Twaalven S02E05: Proza en Paranoia

0

Intussen een jaar geleden stapte een van mijn vrienden, Nick, op mij af met het idee “Zouden we eens niet proberen een Nederlandstalige D&D podcast te maken?” en zo geschiedde. Een jaar later zijn we intussen al vijf afleveringen ver in ons tweede seizoen, zijn we al meer dan drieduizend keer beluisterd en hebben we toch een kleine maar harde kern aan fans die onze Discord vullen met leuke en grappige gesprekken. We kunnen hier enkel maar op zeggen hoe trots en hoe dankbaar we zijn en dat we al een aantal leuke vooruitzichten hebben voor het komende jaar.

Wat voorafging..

De groep stond tegenover een moeilijke puzzel, Tonk en Huo hadden besloten dat ze hier geen verstand van hadden en besloten de ruimte verder te verkennen. Na enkele slimme keuzes leidde dit ertoe dat heel de ruimte onder water stond en onze helden moesten trachten te ontsnappen aan de verdrinkingsdood. Dietmar wist zeker dat hij de oplossing voor de puzzel had, wat leidde tot een val die afging en Aileen die bijna kwam te overlijden. Gelukkig kon ze nog gered worden en wist ze zelf de puzzel op te lossen vlak voor een vloedgolf heel de ruimte onder water zette. De groep trekt nu verder de gangen in, op zoek naar die ‘Chico’, maar welke gevaren staan hen nog te wachten in dit nieuwste avontuur?

Special guest: Timon Van De Voorde

Elven voor Twaalven live tickets hier verkrijgbaar.

Share.

About Author

Jens Osaer

Jens speelt games, is gepassioneerd door Dungeons & Dragons en maakt deel uit van Elven Voor Twaalven. Daarnaast leest hij ook graag eens een boek of comic.

Reacties