Elven Voor Twaalven S02E04: Ogen en Oplossingen

0

Stop your grinnin’ and drop your linen! Elven Voor Twaalven is weer helemaal terug met alweer de vierde aflevering van dit tweede seizoen. Daarbovenop doen we nog een aankondiging, we gaan namelijk een liveshow maken! Meer details ontdek je verder in het artikel, er heerst spanning in podcastland en niet enkel vanwege Nick zijn moeilijke puzzels.

Onze special guest is nog steeds Vincent Iliano

Wat voorafging…

De groep werd door de maesters een onderaardse gang ingestuurd op zoek naar “Chico”. Daar kwamen ze in een bibliotheek terecht waar niet alles was wat het leek. Samen met een nieuwe geleerde bard proberen Dietmar en Aileen om een puzzel op te lossen. Intussen zitten Tonk en Huo angstvallig te proberen een watervloed tegen te houden die de ruimte dreigt te overstromen.

Een overzicht van voorgaande afleveringen vind je hier.

Elven Voor Twaalven Live

Er rest ons nog één grote aankondiging, op 22 april 2019 doen we namelijk een liveshow in Comic Sans in Gent. Plaatsen zijn gratis maar op inschrijving, tickets kan je bestellen via deze link.

Share.

About Author

Jens Osaer

Jens speelt games, is gepassioneerd door Dungeons & Dragons en maakt deel uit van Elven Voor Twaalven. Daarnaast leest hij ook graag eens een boek of comic.

Reacties