Elven Voor Twaalven LVL2E09: Vondsten & Visioenen

0

Welkom bij de nieuwe aflevering van Elven Voor Twaalven. We hebben besloten om de nummering van onze afleveringen anders aan te pakken. De seizoensnotatie waar we gebruik van maakten, vonden we een beetje betekenisloos. Waarom iets doen enkel omdat iemand anders het ook doet? Vanaf heden spreken we dus niet maar van seizoenen, maar van levels. Momenteel zijn de personages nog level 2 dus de aflevering wordt uitgegeven als “LVL2 Episode 9” en zo gaan we verder. Fans van het eerste uur die nog afleveringen hebben met de oude notatie hebben bij deze collector’s items die niet meer te verkrijgen zijn en we zullen met plezier het scherm van jullie smartphone signeren als jullie dat verkiezen.

Special guest: Phil Cardinael

In deze aflevering loopt onze zoektocht doorheen de ondergrondse gang stilaan op zijn einde. We slagen erin om een standbeeld te ontwaken en een groots gevecht te ontketenen, als dat maar goed afloopt….

Share.

About Author

Jens Osaer

Jens speelt games, is gepassioneerd door Dungeons & Dragons en maakt deel uit van Elven Voor Twaalven. Daarnaast leest hij ook graag eens een boek of comic.

Reacties