Elven Voor Twaalven live: Mantra’s en Makrelen

0

Toen we in 2018 begonnen aan onze tabletop RPG podcast Elven Voor Twaalven hadden we gerekend op zo’n twintig luisteraars, onszelf erbij gerekend. Al snel bleek dat we toch een bepaalde niche wisten te bereiken, dat er toch vraag was naar dit concept. Tabletop RPG is een genre dat leeft binnen België en Nederland, het heeft zelfs een heel actieve community, zo blijkt. Een tijd geleden besloten we dan maar dat het tijd werd om onze podcast eens live op te nemen met publiek erbij. Dit gebeurde op maandag 22 april 2019.

Toen we de liveshow aankondigden, hadden we opnieuw op een klein publiek gerekend: het was uiteindelijk een tryout, de meesten van ons hadden nog nooit een podcast gemaakt voor publiek, er zou gegarandeerd vanalles fout gaan… Toch moesten we even slikken toen er een volle Comic Sans voor ons zat, die avond in Gent.

Onze personages trokken samen met Nils zijn personage Giffca de wereld van de katachtige Tabaxi in, waar we op zoek moesten naar een ridder van de Vierklauw, die vermoedelijk ontvoerd werd door een ratachtig volk.

De volle aflevering is nu live te horen via de onderstaande link, maar ook te vinden op iTunes, Spotify en alle andere podcastkanalen. Het was voor ons een avontuur om dit te mogen doen. We hebben gelachen, we hebben gezweet, we hebben zelfs een beetje gehuild achteraf, maar het was een fantastische ervaring.

Er komen nog liveshows van Elven Voor Twaalven in de toekomst, want nu hebben we de smaak te pakken, tot gauw!

Een volledig overzicht van alle afleveringen vind je hier.

Share.

About Author

Jens Osaer

Jens speelt games, is gepassioneerd door Dungeons & Dragons en maakt deel uit van Elven Voor Twaalven. Daarnaast leest hij ook graag eens een boek of comic.

Reacties