Elven Voor Twaalven S02E03: Duikers & Denkers

0

Welkom bij Elven Voor Twaalven, dé Nederlandstalige tabletop podcast. Wij zijn een groep geeky vrienden die een passie deelden voor ’s werelds grootste en bekendste tabletop RPG en deze passie dan ook wilden delen met de rest van de wereld. Elke eerste en derde maandag van de maand gaat ons avontuur verder via elk beschikbaar podcastkanaal. Dus ben je benieuwd naar hoe zo’n sessie nu precies verloopt? Of ben je een ervaren speler die op zoek is naar meer content? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Special guest: Vincent Iliano

Vorige keer: De groep was in de onderaardse catacomben van de hoofdmaester terecht gekomen. Daar gingen ze op zoek naar zijn “chico” zonder echt te weten wat het was. Ze vonden daar een kist met een projectie van een lichaam in en heel veel boekenkasten. Het lijkt erop dat ze een puzzel moeten oplossen om verder te geraken in deze gangen, dus het is mogelijk dat we hier nog een tijdje zullen doorbrengen.


Een overzicht van vorige afleveringen vind je hier.

Share.

About Author

Jens Osaer

Jens speelt games, is gepassioneerd door Dungeons & Dragons en maakt deel uit van Elven Voor Twaalven. Daarnaast leest hij ook graag eens een boek of comic.

Reacties