Elven Voor Twaalven LVL03E06: Rouwen en Robotica

0

Wanneer je geplande encounter in één mep platgebombardeerd wordt door een moordlustige schildpad is dat wel even slikken als Game Master. Gelukkig kon Nick er goed mee om toen ik exact dat deed in de vorige episode. Nu moeten we natuurlijk de gevolgen dragen van enkele versteende wezens die er nu niet meer zijn, alsook een party die kwaad en verschroeid is. Eens alle assen samen geveegd worden, is het tijd om de ouders van Krak te confronteren met slecht nieuws.

Special guest: Tessa Tuteleers

Tessa heeft op de vorige liveshow de titel van de aflevering gekozen voor onze wedstrijd, met die titel heeft ze ook een spot in de show zelf gewonnen. Ze speelt de Warforged Dukie. Warforged zijn een robot-achtig ras die bestaan uit zowel organisch als niet-organisch materiaal. Ze werden gebouwd als breinloze robotten maar door wetenschappelijke vordering kregen ze een eigen brein, eigen wil en uiteindelijk een eigen cultuur. Dukie is een serveerrobot die allerlei muzikale knopjes over heel haar lichaam heeft, plezier verzekerd!


Elven Voor Twaalven live

Op zondag 13/10 gaan we voor de tweede keer live met de podcast. Deze keer gaat de show door in Outpost Gamecenter in Gent en hebben we Nostalgie DJ Shalini Van den Langenbergh die de rol van bard op zich komt nemen. Info en tickets vind je hier.

Share.

About Author

Jens Osaer

Jens speelt games, is gepassioneerd door Dungeons & Dragons en maakt deel uit van Elven Voor Twaalven. Daarnaast leest hij ook graag eens een boek of comic.

Reacties