Castard S2E03: Galaxy Fold-fiasco

0

Jullie nieuwste Castard is gearriveerd. We gaan voor de aflevering eens naar Tech land, waar iedereen onlangs zijn adem inhield voor de eerste plooibare smartphone, de Samsung Galaxy Fold. Van kleine revolutie tot technologische nachtmerrie in een paar een reviewunits; wij zetten de feiten op een rij.

Bop-it, twist-it, fold-it

Zoals gewoonlijk kunnen we niet over smart devices praten zonder iemand van de TandemTech en daarvoor hebben we deze keer Yorick kunnen strikken. Een reviewunit hebben ze niet gekregen maar de zaak werd daar op de voet gevolgd vanaf de hands-on sessie. Want ondanks alle beloften van Samsung (en hun trauma met de Note 7) kwam het internet al na enkele dagen op de proppen met defecte exemplaren. Hoe kon dit gebeuren? En wat veroorzaakt de problemen? En hoe zal de concurrentie reageren? Je komt het te weten in deze nieuwe Castard!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Handige linklijst

Geen echte Castard zonder links. Deze keer wel overwegend Engelstalige media, gezien wij huppeldepups van de lage landen te min zijn om een reviewunit te krijgen.

Tech support

Zoals altijd willen ook jouw mening horen. Heeft de Samsung kwaliteitscontrole zijn werk niet gedaan? Of was het onvermijdelijk? En zou jij na deze affaire nog gaan voor een Galaxy Fold? Laat het ons weten via Facebook, Twitter naar @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mocht dat allemaal niet werken, probeer dan een mailtje naar Castard[at]geekster.be.

Share.

About Author

Jason Blomme

Games games en nog eens games. Ik ben geboren met een controller in de handen en zal zo waarschijnlijk ook heengaan. En podcasts.

Reacties