#GeeksterCollection: wat jij en wij deze week in huis haalden

0

In Geekster Collection verzamelen we tweewekelijks foto’s van al het leuk spul dat jullie en wij de voorbije dagen in huis haalden.

De schrijvers van Geekster zijn een bonte groep fans en verzamelaars van all things geeky, net zoals jullie. Op Instagram, Twitter en andere sociale media delen wij geregeld alle fantastische comics, games, boeken, speelgoed, beeldjes, kunstwerken en andere prachtige of coole zaken die we halen in de stripwinkels, op conventies, op internet of via andere kanalen. Pronken met al dat nieuw spul zorgt ervoor dat mensen nieuwe stripreeksen, games of artiesten leren kennen. En nieuwe fans maken, daar doen we het voor!

We zijn ook benieuwd naar de nieuwste aanwinsten op jullie verzamelingen. Tag je foto’s op Instagram met #GeeksterCollection of tweet naar @geekster_blog met dezelfde hashtag op Twitter om volgende keer onderdeel uit te maken van de Geekster Collectie!

Crew aanwinsten

 

https://www.instagram.com/p/4d1i4zSRcS/

 

 

 

 

Lezers aanwinsten

 

 

Gebruik de hashtag #GeeksterCollection op Instagram en Twitter bij je nieuwste aanwinsten en we plaatsen de foto hier!

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties