Geekster gaat naar IFA 2015 in Berlijn

2

Op IFA 2015 zullen alle grote technologiebedrijven hun producten voor de eindejaarsperiode voorstellen. De grootste elektronicabeurs van Europa zal dit jaar vooral rond nieuwe smartwatches en laptops draaien, maar wat kan je nog meer verwachten?

Smartwatches

ifa-2015-smartwatches-samsung-asus-huawei

De Samsung Gear S2, Huawei Watch en Asus ZenWatch 2

Nu Apple zijn smarwatch op de markt heeft gegooid, draaien de andere fabrikanten op volle toeren. Samsung kondigde op maandag hun nieuwe Gear S2 aan, wees dus maar zeker dat we die op IFA uitgebreid zullen testen. Ook Huawei zal op de beursvloer aanwezig zijn met een reeks nieuwe slimme horloges. De Huawei Watch zal naar verwachting ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Sony is al een tijdje wat stiller rond hun SmartWatch, dus het zou goed kunnen dat zij nog iets uit hun mouw toveren om niet achter te blijven. Asus zal de prijzen en releasedatum van de ZenWatch bekend maken, terwijl Motorola ons alles zal vertellen over de nieuwe versie van de Moto 360 op 8 september.

Laptops

ifa-2015-windows-10-laptops

LAPTOPS

Met Windows 10 eindelijk beschikbaar en de nieuwe Intel Skylake processoren klaar voor de markt, zullen de laptopmakers heel wat interessants te tonen hebben dit jaar. Dell zal op IFA 2015 meer tonen over de opvolger van de uitstekende XPS 13 en de nieuwe XPS 15, die een hoop van de kenmerken van het kleinere broertje zal overnemen. Acer geeft dit jaar aandacht aan de gamers onder ons met een nieuwe gaming PC en laptop. Lenovo zal hoogstwaarschijnlijk updates aankondigen voor hun Yoga-laptops. Wie zal de beste kans maken om de Apple laptops van de troon te stoten? Het wordt in ieder geval spannend.

Smartphones

sony-ifa-2015

De meeste smartphones zijn voor dit jaar al aangekondigd, maar er zijn nog enkele bedrijven die iets te tonen hebben. Apple doet nooit mee aan grote conferenties, maar op 9 september zullen ze wel hun nieuwe iPhones aan de wereld tonen. Terwijl ik in Berlijn zit, zal Lucas dit op de voet voor jullie volgen. Samsung had al de nieuwe Galaxy S6 Edge+ aangekondigd, maar misschien maken ze tijdens hun persconferentie bekend om toch de Note 5 in Europa te lanceren. In ieder geval zal ik zeker voor een hands-on zorgen met de Edge+. Sony moet zijn vlaggenschip voor dit jaar nog aankondigen en ze zullen van IFA 2015 gebruik maken om een hele vloot bekend te maken. Verwacht je aan een Z5, Z5 Compact en zelfs en Z5 Premium! Huawei ten slotte, is al een tijdje een speciale smartphone aan het teasen, wij zijn benieuwd wat er hier uit de bus gaat komen.

Volg IFA 2015 vanop de eerste rij

geekster-snapchatHoewel we er niet kunnen bij zijn voor de persconferenties zelf, zullen we op 5, 6 en 7 september uitgebreid verslag brengen vanop de beursvloer in Berlijn. Verwacht je dus aan een bangelijke Story op onze Snapchat, mooie foto’s op onze Instagram, leuke anekdotes op onze Twitter en links naar alle artikels op onze Facebook en onderaan in dit artikel. Tot 5 september op IFA 2015!

Het Jaar van de Smartwatch

S staat voor Stijl (Huawei Mate S preview)

BB-8 heeft mijn hart gestolen

Share.

About Author

Yorick Dupon

Vraag me welke smartphone je moet kopen.

Reacties