Geekster gaat naar FACTS 2015. Kom jij langs?

1

Dat wij naar een geeky beurs als FACTS 2015 gaan is niet meer dan normaal, maar dit jaar gaan we een stapje verder. Geekster heeft er namelijk zijn geheel eigen booth in Hal 7, stand 7511. Wat houdt dit in? Waar vind je ons terug? Mag ik iedereen daar knuffelen en/of aaien? Lees het allemaal in dit handige overzicht!

facts-2015-plattegrond

Mocht je verloren lopen in onze booth, deze plattegrond zal je helpen!

Besplatter mensen tijdens ons Splatoon toernooi! (2 vs 2)

splatoon-toernooi-facts-2015

Splatoon is zowat onze favoriete game van dit jaar, dus natuurlijk willen we een kleine wedstrijd organiseren tijdens deze gigantische beurs. De prijs van deze wedstrijd echter, is iets minder klein. We geven namelijk een custom inkbrushed Splatoon Wii U mét game weg. Inderdaad mijn beste Geekstersquids, een mother. Inking. Wii U. En alsof dat nog niet genoeg is, zullen we op BEIDE dagen de eerste, tweede en derde plaats in ons all out kladedder-feest belonen met een Amiibo. Welke Amiibo, vraag je? De zeldzame groene Inkling amiibo voor de overwinnaar van ons dagtornooi, een mystery Smash Bros. Amiibo voor de tweede en derde plaats. Inktdrukwekkend, niet?

Hoe meedoen? Schrijf je voor 11u30 in aan onze Splatoon stand, samen met een mede-bespetteraar uiteraard, geef je team een naam en PRESTO, you guys are in! In de namiddag onderscheiden de kids zich van de squids, worden de Inkzookas for real bovengehaald en zullen ze strijden voor de machtige glorie der Geekster! De Geekster Hall of Fame lonkt.

Uit iedereen die deelneemt aan het toernooi (inschrijven alleen is niet voldoende), loten we, daags na FACTS Convention, één gelukkige cephalopode, die vanaf dan op onze redactie bekend zal staan als de “lucky Squid”. Deze Squidmeister mag zich immers vanaf dan gelukkige bezitter noemen van de custom Inkbrushed Wii U. That’s right, zelfs als je geen inkt heb gespoten van Splatoon, maak je dus nog steeds kans op de spreekwoordelijke snavel van de inktvis.

De rest van de dag kan je je alvast warmdraaien op onze stand (Hal 7, stand 7511), waar onze Splatoon consoles continu speelbaar zullen zijn op de tijden dat het tornooi niet gaande is.

Splat ze, Geeksters!

Geekster Hoofdkwartier: Kom een praatje slaan

geekster-hq-facts-2015

Praat met de mensen achter de schermen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wat vind je leuk, wat mis je op onze site? We staan volledig open voor feedback! Potentiële partner of wil je onze site steunen? Wil je deel uitmaken van onze gek allegaartje geeks? Here’s the place to be! Je kan ook comics lenen in onze Chill Out Zone (hieronder meer erover).

Dé semi-officiële Chill Out Zone van FACTS 2015

j.rom_-1500x900

Hopelijk zijn de wanden van onze booth (Hal 7, stand 7511) stevig genoeg.

Zijn je benen moe van al het rondwandelen op de gigantische beursvloer? Kom dan zeker eens uitrusten in onze booth, de honderd procent artisanale zen-sfeer zal je volledig doen ontspannen. Daarbij kan je een comic lezen van onze eigen uitleendienst. We hebben een gevarieerd gamma, gaande van Amoras en J.ROM (met dank aan WPG Uitgevers) tot The Manhattan Project en previews voor comics die de volgende maanden uitkomen (met dank aan Mekanik Strip).  Uiteraard kan je ook gewoon meteen in je eigen vers aangekochte comics lezen! Vraag naar de comics aan de infobalie (Hal 7, stand 7511).

kirby-and-friends-doe-het-zelf

Kirby and friends

Heb je even genoeg van papier gevuld met prentjes en tekst? Kom dan de zondag van FACTS 2015 zeker langs en leer een stukje haken. Geen sjaals of mutsen in onze Geekster Booth, wel leert onze Resident Bomma An-Sofie je de basics van het haken en kan je daarna deze Kirby zelf maken! Na één van de drie workshops van zo’n 45 minuten zal je in staat zijn om (bijna) alle mogelijke geeky shizzle zelf te creëren. An-Sofie zal doorlopend in, bij, onder, aan onze booth te vinden zijn tijdens de voormiddag en vroege namiddag. De workshops zullen van start gaan rond 10u30, 11u30 en 14u, afhankelijk van het aantal deelnemers. We voorzien haakmateriaal, maar je kan ook zeker zelf je naalden meenemen.

exploding-kitten-facts-2105

EXPLOSIONS KITTENS BOARDGAMES ZIJN AWESOME

Zijn je twee handen echt té links om te haken of heb je het toch wel even gehad van al die prachtige comics, maar is je brein scherper dan klauwen van adamantium? Kom dan een boardgame spelen met Master of Dungeon Masters Jeroen en probeer hem in het stof te doen bijten. Speel games zoals Daxu (met dank aan White Goblin Games), Het Koninkrijk Dominion (met dank aan 999 Games), Cards Against Humanity, BananagramsZombie Dice en uiteraard Exploding Kittens! Gedurende het hele weekend zullen er Geeksters zijn om tegen te spelen, dus spring zeker binnen. (Wij voorzien geen zakdoeken voor onvoorziene tranen.)

Deel je buit met #GeeksterCollection en kom op de website terecht!

geekster-snapchat

Voeg ons toe! Alsjeblief! Ik smeek u! Please!

FACTS 2015 buiten gaan zonder ook maar één ding te hebben gekocht, dat is pas een uitdaging. Als je dan toch bezweken bent onder de druk van het kapitalisme, steek dan die wenende portefeuille in je broekzak en haal je smartphone boven. Trek een prachtige foto en deel die parel op Twitter of Instagram mét de hashtag #GeeksterCollection en wij plaatsen je nieuwste aanwinst in ons tweewekelijks artikel van opschepperij. Volg ons ook zeker op het Sociale Netwerk der Millenials Snapchat voor een kijk achter de schermen tijdens de opbouw en een sfeerbeeld van FACTS 2015 zelf! Misschien kom je jezelf wel tegen in onze story. Tot in de Gent in Hal 7, stand 7511.

Share.

About Author

Yorick Dupon

Vraag me welke smartphone je moet kopen.

Reacties