Antwerp Convention 2015 Giveaway

27

Dit weekend is het zover. Geeks aller soorten, smaken en geuren convergeren in de grootste Convention van het voorjaar. Op 26 april aanstaande opent de Antwerp Expo tussen 10 en 18 uur haar zalen voor de 5e editie van The Antwerp Convention.

Dit jaar wordt niet minder dan 8000 m² zaalruimte volgepropt met handelaars, fanclubs, informatiestands en zelfs worstelaars om aan ieders wensen te voldoen.

Wat mag je allemaal verwachten?
Als ons woord niet genoeg is om je deze komende zondag richting Antwerpen te begeven, sommen we je hier nog enkele redenen op.

Moet er nog merchandise zijn?
Verwacht tientallen officiële winkels en fandealers die hun mooiste waren aanbieden. Zoek je nog die ene figuur, dat mooie standbeeld of die zeldzame comic, wil je wat leuke merchandise of hebbedingetjes voor de kinderen, dan kan deze beurs voor jou Eldorado zijn. Verwacht uiteraard een groot assortiment aan Avengers en Star Wars merch.

Marvel, Marvel, Marvel!
Avengers: Age Of Ultron belooft het op één na grootste spektakel van 2015 te worden, en dat gaan we ook in de Antwerp Convention merken. Bezoek de Avengers Bus en speel de nieuwste Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes. Ideaal om met de kinderen te ontdekken, of ze er te dumpen terwijl je zelf achter de cosplaysters aanholt.

Avengers bus

Cosplayers Galore!
Geen beurs zonder onze verklede medemens. Voor de toeschouwers organiseert Becoplay een heuse cosplaywedstrijd waar ze getuige van de mooiste pakken en performances zullen zijn. Maar ook de cosplayers zelf kunnen profiteren van de Cosplay Bingo en Cosplay Repair-service.

Vroeger was het gamen beter!
Nostalgie rules! Ontdek waarom je ouders met tranen in de ogen terugdenken aan de die rokerige arcade halls. Binnen de Old School Gaming Room vind je niet minder dan 40 kasten om klassieke luna park en console spelen te testen. Je hoeft er zelfs geen muntstukken in te pompen. Neen, alles is gratis.

Arcade

BeLUG toont hoe het moet!
Na hun geslaagde debuut op F.A.C.T.S. vorig jaar, plant de Belgian LEGO User Group dit jaar ook het publiek in Antwerpen met hun duizelingwekkende diorama’s in te palmen.

Fanclubs verdraaid!
Wil je meer te weten komen over de verschillende fanclubs die het geekdom rijk is? Wil je je bij één aansluiten? Ga je samen met hen op de foto tijdens de Fandom Group Picture?

Jordan Hembrough!
De enige echte Toy Hunter, de man die elke vintage toy ter wereld vindt en verantwoordelijk is voor het verknoeien van de verzamelmarkt, zakt naar Antwerpen af. Of we hem de hand willen schudden, zijn we nog niet uit.

toy-hunter_ss_001

Wie kent de Robot Games nog?
Dutch Robot Games bouwt een arena in de Hallen, waar de technici hun eigen creaties demonstreren. Killer robots die het tegen elkaar opnemen? Count us in!

Special Guests om je duimen bij af te likken.
Film en televisiewereld: Gates McFadden (Star Trek: The New Generation), Tyler Mane (X-Men), Dana Ashbrook (Twin Peaks), en heel wat acteurs uit Game Of Thrones, Doctor Who en Welp (2014).

Comicgoden: David Lloyd (V For Vendetta), Barry Kitson (The Amazing Spider-Man), Romano Molenaar (J.Rom), Dalibor Talajic (Hit Monkey) en Paolo Pantalena (Zenoscope)worden door de comicredactie sterk aanbevolen.

Beste reden? Geekster zal er zijn!
Ja hoor, Vlaanderen’s populairste geeksite mengt zich onder zijn talrijke lezers. Blogger Kenny en zijn pet-dinosaur lopen in de zaal rond, delen handtekeningen uit en verzorgen een multimediaal live-verslag. Misschien word jij wel geïnterviewd en kom je zowel in de livestream of ons verslag terecht. Een unieke belevenis waar je tijdens het volgende familiefeest mee kan pochen.

Plan

Waar gaat het door?
Hall 1 & 4

Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Bereikbaarheid kun je controleren op de officiële website.

Maar ook jij kan er bij zijn.
Geekster geeft in samenwerking met de toffe mensen van The Antwerp Convention maar liefst 4 tickets aan enkele gelukkige lezers.

Wat moet je doen?
Hierboven hebben we heel wat redenen opgesomd waarom wij uitkijken naar de vijfde editie van Antwerp Convention. Maar waar kijken jullie naar uit?
Vertel ons in een reactie waar jij specifiek naar uitkijkt en wij kiezen 4 gelukkigen uit om op onze kosten de convention bij te wonen.
Winnaars worden morgen al bekend gemaakt!

current

Share.

About Author

Axel

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd. Het verheerlijken van alle glorie van mijn jaren 80 zie ik als een plicht naar de huidige generatie. Doorspekt met invloeden van de subtiele humor van Jeroom, George Carlin en Mad Magazine presenteer ik verder nonsens en nostalgie.

Reacties