De eindejaarsfeesten komen er weer aan, net zoals de bijhorende cadeautjeszoektocht. Ben jij op zoek naar het ideale geschenk voor het boekenverslindende lief of Marvel-minnende familielid? Wij helpen je graag uit de nood!

Voor de lustige lezer

gift guide
Time Travel: A History

Tijdreizen, het concept ligt aan de basis van ijzersterke sciencefiction. Maar waar komt het idee vandaan en hoe beïnvloedt tijdreizen onze perceptie op tijd zelf? James Gleick legt het de lezer haarfijn uit.

Nu 22,62 euro op bol.com


gift guide

Geïllustreerde Harry Potter-boeken

Uitgeverij Bloomsbury is begonnen met de uitgave van prachtig gëillustreerde versies van de Harry Potter-boeken. Een fan kan geen beter cadeau wensen.

Nu 24,99 euro op bol.com


gift guide

Verzamelbox Kuifje

Het collector’s item dat elke stripliefhebber warm maakt bevat niet alleen de 22 officieel verschenen strips, maar ook enkele extra’s, waaronder zeldzame uitgaven.

Nu 69 euro bij Het belang van Limburg


gift guide
Blacksad: Ergens tussen de schaduwen (Achter de schermen)

Deze speciale uitgave van Blacksads eerste avontuur biedt een bijzondere blik op hoe de verhalen van de antropomorfe privédetective tot stand komen.

Verkrijgbaar in je lokale comicshop


gift guide

Harry Potter and het vervloekte kind

Voor we kennismaakten met de spirituele opvolger van Harry Potters filmavonturen, werden de boekenfans getrakteerd op het toneelstukscenario van het échte vervolg.

Nu 19,99 euro op bol.com


gift guide

Uzumaki

Deze manga, in de laatste nieuwe hardcoverversie, zal het bloed stollen van elke liefhebber der horror en bovennatuurlijke geheimzinnigheid.

Nu 18,55 euro op bol.com


Paper Girls: volume 1 en 2

Saga-scenarist Brian K. Vaughan overrompelde ons met Paper Girls, misschien wel de beste comic van het afgelopen jaar.

 

Verkrijgbaar in je lokale comicshop

gift guide

gift guide
The Mistborn-trilogie

Er staan ondertussen al zeven boeken op de teller van de Mistborn-serie, gesitueerd in een middeleeuwsachtige dystopische toekomst. Elke zelfrespecterende fantasy-fan moet de drie verhalen waarmee de epische reeks begon gelezen hebben.

Nu 24,99 euro op bol.com


gift guide

Secret Wars

Het mooiste Marvel-event sinds tijden, dat de verschillende universa van de stripwereld overschrijdt, werd eindelijk gebundeld voor wie graag alles in één keer leest.

Verkrijgbaar in je lokale comicshop


gift guide

Hellboy: The First 20 Years

Dit prachtige verzamelboek bevat artwork van de 20-jaar durende Hellboy-reeks, waaronder Mignola’s eerste tekening van de rode duivel tot inzichten in zijn creatieve proces.

Nu 17,64 euro op bol.com


gift guide
Jaarabbonnement Charlie Magazine

Steun met je cadeau een eerlijk media-initiatief. Charlie Magazine focust op échte verhalen en realistische rolmodellen.

 

Nu 50 euro op charliemag.be


De kunst van Morris

Lucky Luke is dit jaar 70, dus een beter moment om te ontdekken hoe bedenker Morris te werk ging, is er gewoonweg niet.

 

Nu 45 euro op bol.com

gift guide

gift guide
A Darker Shade of Magic

Het begin van een meeslepend fantasy-verhaal over tegenstrijdige karakters die niet één, maar wel drie werelden moeten redden. 

 

Nu 15,03 euro op bol.com

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties