Win een gratis ticket voor 1UP-Conference

0

Markeer alvast vrijdag 15 en zaterdag 16 februari in jullie kalender. Op die dagen vindt namelijk de allereerste editie van 1UP-conference plaats in Kortrijk XPO. Deze gamebeurs belooft alvast de moeite te worden, met niet alleen vanalles dat je gamerhartje verlangt, verspreid over verschillende hallen, maar ook nog eens de uitreiking van de Belgian Game Awards. Genoeg reden dus om aanwezig te zijn. En je hebt geluk, want Geekster mag zo maar eventjes 10 tickets weggeven!

Na Gameforce is er dus vanaf dit jaar een tweede grote gaming-expo in Vlaanderen. En de organisatoren van 1UP vatten het alvast groots op. De expo tracht een breed publiek aan te trekken door aandacht te geven aan games van verschillende vormen en stijlen. Zo zal er naast een eSports-toernooi met onder andere Fortnite en Super Smash Bros. Ultimate ook plaats zijn voor indie games, virtual reality, een retro corner, cosplay en zullen er verschillende games gelivestreamd worden op Twitch. Bovendien staat het event dankzij de Belgian Game Awards ook meteen op de agenda van al wie begaan is met gameontwikkeling in België. Geekster zal er uiteraard ook aanwezig zijn.

Maar er is meer. Op vrijdag mag gastheer William Boeva onder andere Kate Edwards (Geogrify), Robbert-Jan Brems (Unity), Chanel Summers (VR studios), Dave Voyles (Microsoft), Steven Leunens (4entertainment) en James Deighan (Mega Cat Studios) op het podium verwelkomen. De conferentie mikt zo niet alleen op enthousiastelingen maar tracht ook (toekomstige) gaming professionals aan te trekken. De talks vinden plaats op van 8u tot 19u. Meer info vind je op de website van 1UP.

Heb je zin om af te zakken naar Kortrijk? Tickets kan je hier bestellen. Een dagticket voor 1UP-Conference kost €15, voor €25 kan je beide dagen aanwezig zijn. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen. Of je kan gewoon meedoen met onze wedstrijd natuurlijk. Deelnemen is simpel met de onderstaande tool. Hoe meer onderdelen je vervolledigt, hoe meer kans je maakt. Door deel te nemen ga je akkoord met ons wedstrijdreglement.

Win tickets voor 1UP

Share.

About Author

Yves Doutreligne

Probeert wanhopig Nintendo te begrijpen. Heeft een chronische hekel aan Digimon. Staat constant op het punt om geblokkeerd te worden op Twitter.

Reacties