We want YOU to join our Geekster Games Team!

1

Heb je een niet-aflatende honger naar loot, ervaring en achievements? Weet jij wat er op E3 2015 verteld is geweest? Weet jij spontaan welke Pokémon op #248 staat in de nationale Pokédex? Zijn schaar, steen, papier bij jou vervangen door zwaard, bijl en lans? Heb je een diepgewortelde haat voor Face Hunters? Ben je na de uren zieldodende arbeid ook aan het rondzwerven in het Wasteland? Dan ben JIJ de Games-redacteur die we zoeken!

recruiter-hearthstone

We want YOU

De Geekster Games-redactie zag meer dan twee jaar geleden het levenslicht. Onze noeste arbeid werd ondertussen beloond door onze journalistieke aanwezigheid op Gamescom, fijne contacten met allerhande publishers en uiteraard uren en uren speelplezier. Het moederschip heeft er als het ware een volwaardige pijler aan overgehouden, geleid door redactieleden Jason en Nils.

De wereld van games is een oneindige kosmos aan nieuws, releases en verscheidenheid. Ons doel is simpel: de gewone geek wegwijs maken in die kosmos. Onze huidige redactie knokt Ryu-gewijs elke dag tegen deadlines op om de beste artikels, heet van de naald, en de zaligste reviews, heet van de pen, naar jullie te brengen. Tijd is onze belangrijkste resource.

typing

Daarom zoeken we helden en heldinnen, die een passie hebben voor games. Een passie, waar de pen van overvloeit. Een passie, waar het keyboard daags erna van moet recupereren. Mensen die niet stil zitten, gebrand om meer te weten over de wereld die schuil gaat achter vele goodies die je bij Game Mania kan vinden. Mensen die de wereld willen leren kennen, die zichzelf willen ontplooien als volwaardige gamesjournalist. Mensen die mee willen bouwen aan het Geekster-moederschip, tot voorbij de Death Star.

shy

Onze Games-redactie kan dus zeker wat hulp gebruiken! Als je dit volledig ziet zitten, keep reading, friend! Wel even opgelet, want Geekster wordt gedreven door vrijwilligers en kan helaas nog niemand verlonen. We kunnen dus voorlopig niemand van een betaalde job voorzien.

Wat verwachten we?

 • Een passie voor games en allerhande andere geeky stuff
 • Iemand die weet wat er momenteel leeft in het landschap, bij de verschillende publishers, op internationale nieuwssites en het gamesnieuws op de voet volgt
 • Een vlotte pen, zo scherp als het Master Sword
 • De nodige professionaliteit en verantwoordelijkheid
 • Een gezonde portie initiatief en zelfstandigheid

Wat zijn bonuspunten? 

 • Je weet wat er leeft op vlak van e-sports
 • Platinum trophy in Bloodborne
 • Een gezonde appreciatie voor Nicolas Cage
 • Je hebt meerdere consoles ter beschikking (dubbele bonus voor Xbone)
 • Je hebt al met Slack en/of Producteev gewerkt

Enkele zaken hierboven kunnen afvinken? Ideaal!

nick-miller.jpg_360

 

Wat kunnen we jou bieden?

 • Een crew vol geweldige mensen
 • Je bouwt samen met ons aan de beste Vlaamse geeksite aller tijden
 • Je krijgt de kans een netwerk op te bouwen als gamesreporter
 • Chaos

Helemaal overtuigd? Gemotiveerd?

Mail dan sneller dan hyperspeed naar geekster.games.be@gmail.com, met daarin een korte voorstelling van jezelf, je achtergrond, of je al voor een blog geschreven hebt, waarin je geïnteresseerd bent en vooral een voorbeeld van een blogpost die jij voor de Geekster Games-redactie zou schrijven. Spiegel je gerust aan één van onze artikels!

WE ACCEPTEREN INZENDINGEN TOT EN MET 31 DECEMBER 2015.

We kijken er naar uit, ruimte-kadetten.

10444401_745329802190532_7682009374182608505_n

Share.

About Author

Avatar

Navigator Games & Kijken. Overwinnaar Pokémon Championship 2000. Droomt uitsluitend in epische bliksemzwaardgevechten. Trust in Nic Cage. NNID: Sjmille

Reacties