Overzicht PS Plus november 2017

0

Het mocht niet blijven duren. Het feestje is gedaan. Steek de feesthoedjes maar weg. Nadat de kwaliteit van de maandelijkse games steeds meer omhoog en omhoog ging richting de zon, smelten de wassen vleugels van Ica-Plus en kegelt de kwaliteit alweer naar beneden.

Worms is natuurlijk geen Metal Gear Solid V of Until Dawn. Wat het wel doet, doet het best goed. Zoals in klassieke Worms-traditie is dit voornamelijk een deathmatch-achtige affaire waarin je als worm moet proberen om alle andere wormen van kant te maken met allerlei gekke wapens zoals explosieve ananassen en woeste bizons. Deze is er eentje om op standby te houden wanneer je volk over de vloer krijgt om lekker elkaar op te blazen. Play.

Als je verwacht om doorheen deze platformer te springen als een Italiaanse loodgieter ga je van een kale reis terugkomen. Hier speel je een danser, en dus dans je op sierlijke wijze doorheen de levels. Als je fan bent van games zoals Journey, Abzu en Flower, zal dit traag mooi spel geknipt zijn voor jou om bij weg te dromen. Play.

Nadat de interactieve horrorfilm Until Dawn een waar succes bleek te zijn, was het wachten op een eventuele sequel. Hier is tot nu toe nog geen sprake van geweest, maar als je een PSVR hebt, kun je wel lekker deze light-gun shooter spelen en in een spookhuis allerlei monsters en gedrochten afknallen die ook maar het kleinste beetje te maken hadden met Until Dawn. Play

De vierde maand ondertussen dat deze titel zich in de maandelijkse Instant Game Collectie bevind. Het is nog steeds dezelfde party game voor zes mensen waarbij je smartphone de controller is. Play.

Fan van 2D shmups zoals Gradius en de R-Type-franchise? Dan zal deze 2.5-dimensionale telg in de reeks jou op het lijf geschreven zijn. Schiet duizenden vijanden aan flarden in je ruimteschip. Indien je de nieuwe look maar niets vindt, kun je ook gewoon terugschakelen naar de old school graphics van toen. Voor ieder wat wils en je kunt deze ook met twee spelen. Play

Ik steek, om cru te zijn, liever mijn vuisten in kokende plastiek dan dat ik me aan deze rommelgame waag. In deze low budget Smash Bros-kopie speel je als plastieken Oriëntale stereotypes in death matches. Ik stel me meer en meer de vraag wanneer de PS3-games eindelijk op onceremonieuze wijze achter het doek worden getrokken om plek te maken voor misschien een extra PS4-titel. NAY

Op eerste zicht lijkt deze titel op het Deviantart-profiel van een furry. Mocht je je echter over de afgrijselijke tekenstijl heen kunnen kijken, zul je een middelmatige sidescrolling beat ’em up vinden met clunky controls en vergeetbare muziek. Voor mij is deze een Nay.

Eerder zin om je hersentjes te gebruiken op je Vita in plaats van een lelijke sidescroller te spelen? Waarom geef je dan deze adventure titel geen kans? In deze twee afleveringen mag je lekker puzzelen doorheen gans Europa op zoek naar een vervloekt schilderij in een charmante handgetekende 2D-wereld. Deze breinbreker lijkt me een perfect tussendoortje op de vita. Play

Share.

About Author

Timothy

Houdtdt van ananas, de Metal Gear Solid franchise en Evil Dead te quoteren. Heeft een kokosnoot BH in zijn kast liggen maar heeft nog geen rieten rokje gevonden dat erbij past.

Reacties