Overzicht PS Plus Juni 2017

0

W-to-the-O-to-the-W, WOW! De laatste keer dat Sony ons zo’n goede line-up gaf, was oktober vorig jaar.  De PS4-games van deze maand zijn warempel superb, met iets voor elke soort speler. Dan heb je nog de vrij goede PS-titels, en over het Vita-aanbod kunnen we ook maar met moeite klagen.

Killing Floor 2 (PS4)

Totdat we ooit misschien een derde telg krijgen in de Left 4 Dead-franchise, is deze zombieknaller je beste optie om samen met je vrienden het leger ondoden neer te maaien met behulp van een hele hoop leuke blaffers. Voeg daar nog eens een heavymetalsoundtrack aan toe en je bent helemaal klaar voor de apocalyps. PLAAAAAY!

Life is Strange (PS4)

Deze titel is een echte aanrader voor de fans van Telltale-games, maar die toch wat meer gameplay in hun game wensen. En betere graphics. LiS vertelt een verhaal over vriendschap, tijdreizen en de gevolgen die daaraan vasthangen. Wil je graag nog wat meer weten? Lees dan anders onze review erover. Van mij krijgt deze alvast een dikke, welverdiende Play!

Abyss Odyssey (PS3)

In deze roguelike titel moet je tot in het diepste puntje van de afgrond van je dromen reizen. Gedurende deze trip kom je een enorm kleurrijke cast tegen, sommigen vriendschappelijk, andere vijandig, het enigste dat ze gemeen hebben is hun vreemdheid. Desondanks de ietwat simplistische gameplay is deze echter een titel om een kansje te wagen. Play.

WRC 5: World Rally Championship (PS3)

Mensen die al eens graag met digitale autootjes rondvlammen: geniet ervan! In deze simulatietitel kun je rondscheuren over dertien van de meest iconische tracks van heel de wereld. Probeer daar maar kampioen te worden. Zeker een toptitel voor fans van de meer correcte race games. Play.

Neon Chrome (PS Vita – cross-buy with PS4)

In deze cyberpunkgetinte top down shooter moet je je een weg knallen doorheen dozijnen muren en honderden vijanden. Net zoals Abyss Odyssey behoort deze titel tot het illustere roguelike genre, en zal elk potje net iets anders zijn dan het vorige. Als leuke bonus is deze titel trouwens crossbuy met PS4 én is er een local co-op aanwezig.

Spy Chameleon (PS Vita)

Net zoals elke maand zit er bij de Vita altijd wel een tussendoortje, en deze is nog best een hongerstiller. Je bent dus een kameleon die het beroep van spion uitoefent. Dat betekent dus veel sluipen, sprinten en je speciale camouflage bovenhalen die zo uniek is aan die reptiel soort. Play.

Share.

About Author

Timothy

Houdtdt van ananas, de Metal Gear Solid franchise en Evil Dead te quoteren. Heeft een kokosnoot BH in zijn kast liggen maar heeft nog geen rieten rokje gevonden dat erbij past.

Reacties