Overzicht PS Plus december 2017

0

Sony, Sony, Sony toch, wat is dat voor een aanbod? Een shitty movie tie-in? Serieus? Op z’n minst zijn er nog wat andere games die deze abominatie goed maken in PS Plus van deze maand.

Nadat je in deel één als de ruiter War je onschuld moest bewijzen, ga je hier aan de slag als Death. Deze is op een missie om de mensheid terug tot leven te brengen, en dat doe je natuurlijk door te reizen doorheen elke tiener z’n powerfantasy waarin je mythische monsters in stukjes hakt. Deze titel haalt inspiratie bij zowel The Legend of Zelda, God of War en actie-RPG’s in het algemeen. Zeker een speelbeurt waard. PLAY!

BAHAHAHAHAHAAAAAA! Hahahahahaaaaa hahahahahahaaaa haha. HAHAHAHHAHAAAAAA! Even op adem komen. HAHAHAHAHAHAHAAAA HAHAHAHAAA HAAA HAAA HAAAAAAAA!!! Hahahahahaaaaaaaa haa ha ha ha hahaaaaa ha ha ha… Ah wacht, ze zijn serieus met deze aanbieding? Nay (duh)

Mensen die onlangs een PSVR hebben gekocht: deze light-gun knaller is een aangename tocht doorheen een spookhuis waarin je allerlei monsters en gedrochten moet afknallen die ook maar het kleinste beetje te maken hadden met Until Dawn. Play

Wie je ook bent, waar je ook bent, je zal en moet simpelweg That’s You spelen. Dit is Sony’s gedachtegang. Dat is ondertussen maand vijf waarin we deze partygame met vijf vrienden kunnen spelen met behulp van onze slimme telefoons.

Deze titel speelt zich af in het Blazblue-universum, maar veel spelen zal er niet aan zijn. Dit is namelijk het tweede deel in een visual novel-reeks, en het blijkt nog best een goed verhaal te vertellen. Enkel jammer dat we de PS3-versie krijgen en niet op de Vita, waar het thuishoort. Play

Recent is het derde deel in de Syberia-reeks uitgekomen, daarom lijkt het me geen slecht idee om deze twee eens een kansje te geven om te zien of het adventuregenre je ligt. Deze twee games zitten bomvol met creatieve omgevingen, puzzels en personages, en dat alles bedekt onder een laag sneeuw. Play

Soms mag het eens wat simpeler zijn. Soms wil je gewoon als een zwart balletje doorheen enorme levels rondvliegen. Qua gameplay is dit een old school Metroidvania met een prachtige eenvoudige tekenstijl. Zeker eens een poging waard totdat Hollow Knight zich een weg baant naar de consoles. Play

Een twin-stick shooter op een exotische planeet vol ongure aliens. Klinkt als een succesvolle combo. Jammer dat het dat niet is. Een saai verhaal, slechte controls en graphics die eerder thuishoren op een smartphone. Nay.

Share.

About Author

Timothy

Houdtdt van ananas, de Metal Gear Solid franchise en Evil Dead te quoteren. Heeft een kokosnoot BH in zijn kast liggen maar heeft nog geen rieten rokje gevonden dat erbij past.

Reacties