Vergeet niet je Unova en Johto starters te downloaden!

1

Even een kleine opfrisser voor vergeetachtige pokémontrainers: sinds vorige week kan je de finale vormen van de drie starter pokémon van Unova met hun exclusieve hidden abilities downloaden op je Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire!

tumblr_n1xfh9chAu1roc0yyo5_500Door drie eenvoudige downloadcodes in te voeren in het Mystery Gift-menu van je spel,  kan je deze powerhouses aan je team toevoegen:

  • Met de code “POKEMON497” download je een level 50 Serperior met de ability “Contrary” en de moves Leaf Storm, Hold Back, Wring Out en Giga Drain.
  • Met de code “POKEMON500” download je een level 50 Emboar met de ability “Reckless” en de moves Flare Blitz, Hold Back, Head Smash en Take Down.
  • Met de code “POKEMON503” download je een level 50 Samurott met de ability “Shell Armor” en de moves Razor Shell, Hold Back, Confide en Hydro Pump.

Alle starters hebben een classic ribbon en een willekeurig bepaald geslacht en nature. Omdat starter pokémon steeds hun normale ability hebben wanneer je ze van je friendly neighborhood pokémon professor krijgt, is dit een unieke kans om de hidden abilities te pakken te krijgen. Je kan deze codes nog to 30 november 2015 gebruiken.
150205johtoHA-640x362

En alsof drie starter pokémon met hidden abilities niet genoeg is, doet Nintendo er nog eens drie extra bovenop! Als je tussen 27 februari en 30 november 2015 gebruik maakt van de diensten van de Pokémon Bank, krijg je van beheerder Brigette de finale vormen van de drie starters van Johto op je Pokémon X/Y en Pokémon OR/AS, óók met hun exclusieve hidden abilities:

  • Een level 50 Meganium met de ability “Leaf Guard” en de moves Solar Beam, Sunny Day, Synthesis en Body Slam.
  • Een level 50 Typhlosion met de ability “Flash Fire” en de moves Overheat, Flame Wheel, Flame Charge en Swift.
  • Een level 50 Feraligatr met de ability “Sheer Force” en de moves Ice Punch, Crunch, Waterfall en Screech.
Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties