Teaser: Bekende gezichten in Telltale’s Game of Thrones

1

Juich ende jubelt, vrienden! Heerlijk nieuws vanuit Westeros komt onze kant uit. Waar we enkele weken geleden al te weten kwamen dat we maar liefst 5 personages zullen besturen in Telltale’s Game of Thrones, krijgen we nu meer zicht over de mensen rondom onze vijf Forresters. We mogen namelijk heel wat bekende gezichten verwachten in deze reeks en het beste nieuws van allemaal: hun stemmen zullen ingesproken worden door de echte acteurs! Feest!

Er werd vandaag een press release uitgestuurd met meer informatie over het spel. Een mens moet namelijk volledig hyped zijn voor de releasedatum, niet waar? Maar de postduif bracht goed nieuws want zoals eerder gezegd zullen we omringd worden door bekende gezichten. Dit seizoen zullen we onder andere Tyrion Lannister (Peter Dinklage), Cersei Lannister (Lena Headey), Margaery Tyrell (Natalie Dormer), en Ramsay Snow (Iwan Rheon) tegen het lijf lopen. Laten we met ons hele lichaam hopen dat we dit seizoen nog de keuze krijgen om Ramsay Snow een pak rammel te geven. Of toch tenminste iets van zijn lichaam mogen snijden. Of ben ik de enige met die drang…? Andere personages komen in latere afleveringen aan bod.

Het spel zal zich afspelen in de periode tussen het einde van het 3e seizoen en het begin van het 5e seizoen, waar we dus de rollen zullen spelen van Huis Forrester, een huis ten noorden van Westeros en trouw aan de Starks. De Forresters’ thuis is Ironrath, een kasteel omringd door gigantische Ironwood-bomen. De leuze van de Forresters luidt: ‘Iron from Ice’, omdat ze geloven dat hun barre condities in het noorden hen enkel sterker maakt.

Mira

Weinig is vooralsnog geweten van The Forresters. Wie zijn ze? Wie is bespeelbaar? Momenteel allemaal nog vraagtekens, al bracht de press release alvast één Forrester aan het licht: Mira Forrester. Mira was altijd gek van Ironrath, maar Lady Forrester regelde — met als doel om haar dochter de zuiderse gebruiken te leren — dat Mira zou dienen als rechterhand van Margaery Tyrell.  Tot Mira’s grote verrassing geniet ze ervan Margaery te dienen in Highgarden, dus volgde ze haar met enthousiasme naar King’s Landing.  Het leven in de hoofdstad bevalt haar zwaar –  wanneer haar Noordse manieren vloeken met de subtiliteiten van de hoofdstad – maar ze is sluwer dan ze zelf denkt.

Naar Telltale’s goede gewoonte zullen je beslissingen in het spel gevolgen hebben voor het verloop van House Forrester. Wanneer je 5 verschillende personages bestuurt, zijn de mogelijkheden legio. Telltale belooft snel nog meer informatie, maar momenteel is nog het wachten op een releasedatum.  Al wat we weten is dat het dit jaar nog uitkomt op iOS, Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Windows PC, Xbox 360 en Xbox One.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties