De Super Geekster Bros. Challenge! (World 2)

0

Het is zaterdag, beste lezers, en jullie weten wat dat betekent: World 2 van de Super Geekster Bros. Challenge! We hopen dat jullie veel plezier beleefd hebben aan World 1 en dat jullie ondertussen zelf ook aan de slag zijn gegaan met de builder tool. Stuur ons gerust je mooiste, uitdagendste of waanzinnigste creaties en imponeer, agiteer en frustreer ons! Wij zijn alleszins van plan nog zeven werelden lang hetzelfde met jullie te doen.

Geekster 2-1 (Course ID A784-0000-0047-61F0)

Geekster 2-1

World 2 ziet er heel wat moderner uit dan World 1. In de stijl van New Super Mario Bros. voor de Wii maakt Mario z’n opwachting in level 2-1, in de volksmond beter bekend als de Toren van PIJN. Ja, all caps. Be brave, gewoon blijven gaan is hier het advies. Alhoewel een welgetimede druk op de rugtoets van je gamepad soms wonderen kan verrichten.

Geekster 2-2 (Course ID 7154-0000-0047-634D)

Geekster 2-2

Vader en zoon Koop hebben geen zin om te wachten tot het vierde level en verschijnen in level 2-2 al om Mario het leven zuur te maken in het duel of the flame summit. Vrees de vlammen niet!

Geekster 2-3 (Course ID 34CB-0000-003D-3946)

Geekster 2-3

Timing is cruciaal in level 2-3, dat door onze redactie liefkozend “Mario von Münchhausen” genoemd wordt. Net als Baron von Münchhausen klieft Mario op een kanonskogel door dit hemel. Pas ook op voor Kamek, die in het midden van het level je het leven zuur maakt!

Geekster 2-4 (Course ID 3988-0000-002D-AE31)

Geekster 2-4

Na een kort maar pittig springtestje aan het begin van level 2-4, neemt Mario het op tegen hordes van Bowsers onderdanen die hem de weg tot de Koopa koning versperren. Wie de geheime shortcut niet vindt, zal goed gebruik moeten maken van de POW-blokken om bij Bowser te geraken…

Heeft de Koning der Koopa’s roemloos het onderspit gedolven? Proficiat, dan heb je World 2 succesvol bedwongen! Woensdag komen we bij je terug om je World 3 voor te schotelen. Omdat onze uploadlimiet nu eenmaal vrij beperkt is, zullen de levels van World 1 en World 2 dan offline gehaald worden. Echter niet getreurd: als je fan bent van onze levels, kan je ze, zo lang ze online staan, downloaden en opslaan op je eigen systeem, zodat je ze naar hartenlust kan herspelen!

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties