De Super Geekster Bros. Challenge! (World 1)

2

De meest iconische gamemascotte aller tijden, Mario, werd afgelopen weekend 30 jaar, en dat zal iedereen geweten hebben. Als hommage aan onze favoriete loodgieter, bracht Nintendo het meesterlijke Super Mario Maker uit op de Wii U. In dit spel ontwerp je je eigen Mario-levels en voor je het weet, heb je je eigen sidescroller gemaakt. Een uitdaging die Nils en ikzelf, twee rabiate Ninty-fanboys met een natuurlijke aanleg voor wreedheid, niet uit de weg wilden gaan. Een snood plan rijpte, en na urenlange noeste arbeid en maniakaal gelach, stellen wij met gepaste trots aan u voor: de Super Geekster Bros. Challenge!

Jazeker, ons eigenste Mario-spel. Acht werelden van telkens vier levels, gevuld met ongebreidelde Geekster-waanzin voor uw speelplezier. Ladies and gentlemen, start your consoles.

Geekster 1-1 (Course ID 7307-0000-002F-E540)

Geekster 1-1Onze eerste world werd liefdevol gebouwd in dezelfde glorieuze 8 bit-stijl als het oorspronkelijke Super Mario Bros. van 1985. In level 1-1 maak je kennis met de Amiibo-functionaliteit van het spel, terwijl Mario (is hij het echt wel?) meteen moet laten zien dat hij het betere springwerk nog niet verleerd is.

Geekster 1-2 (Course ID 4822-0000-002F-F400)

Geekster 1-2Aaah, de contractueel verplichte waterwereld. Ik hààt waterwerelden en wanneer je klaar bent met level 1-2, zal jij dat ook doen. Maar wees gerust, als je eenmaal uit deze netelige situatie bent ontsnapt, is de rest van het level een walk, ehm, swim in the park.

Geekster 1-3 (Course ID FDF8-0000-0037-FEEF)

Geekster 1-3Toon je meesterschap over de elementen (wel, twee van de vier, alleszins) in level 1-3: de Trial of Fire and Air! Goed getimede sprongen zijn de sleutel tot succes, maar doe het wel snel, voor de brandende vernietiging die uit de lucht op je neerdaalt de spuigaten uitloopt!

Geekster 1-4 (Course ID D594-0000-0038-00B0)

Geekster 1-4Als Mario zich door de vorige drie levels heeft weten te worstelen (sure, of als je eerst deze levelcode ingeeft, cheatyface), mag hij even op adem komen en een welverdiende rustpauze nemen. Niemand minder dan Ganondorf neemt het in level 1-4, The Triforce of Power, op tegen Bowser om te laten zien dat er in deze wereld maar plaats is voor één evil overlord.

Zoals je ziet: in Super Mario Maker kan je je wildste designerfantasieën botvieren en eindelijk dat ene level van je dromen (of nachtmerries) maken. We hopen dat jullie evenveel plezier beleven aan het spelen van deze levels als wij aan het maken ervan. Ben je zelf ook meer een maker? Daag ons dan uit en toon ons jouw levels. Maar dit is slechts het begin. Zaterdag laten we een nieuwe lading levels vol Mario Madness op jullie los. Tot in level 2-1!

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties