Star Fox krijgt geanimeerde kortfilm

0

Dat we bij Geekster enorm uitkijken naar Star Fox Zero, dat wisten jullie al. Maar nu gaat onze hype helemaal in overdrive. Nintendo kondigde maandag namelijk aan dat er vannacht om middernacht een geanimeerde kortfilm op ons losgelaten wordt via een speciale stream.

Star Fox Zero: The Battle Begins is een samenwerking tussen niemand minder dan Shigeru Miyamoto, Production I.G (Ghost in the Shell, Blood: The Last Vampire) en WIT STUDIO (Attack on Titan)Er is weinig bekend over het verhaal, maar zoals je kan zien in de teaser zijn de klassieke personages allemaal van de partij, inclusief legendarische baddie Andross.

Meteen na de animatiefilm zal er een presentatie volgen van het Nintendo Treehouse-team over Star Fox Zero en het recent aangekondigde Star Fox Guard. Voor wie vroeg naar bed moet op deze werkdag, zal de stream opnieuw te bekijken zijn op YouTube donderdagochtend vanaf 8u ’s morgens.

Beide games verschijnen op 22 april. Lees binnenkort de review hier bij Geekster!

Share.

About Author

Yves Doutreligne

Probeert wanhopig Nintendo te begrijpen. Heeft een chronische hekel aan Digimon. Staat constant op het punt om geblokkeerd te worden op Twitter.

Reacties