Shiny Charizard maakt Game Mania onveilig vanaf 1 juni

0

Het was alweer even geleden, maar Belgische Pokémontrainers hebben weer iets om naar uit te kijken: van 1 tot en met 21 juni kunnen ze immers een Shiny Charizard scoren in hun plaatselijke Game Mania!

Shiny ‘mon, ’t blijft toch een beetje tot de verbeelding spreken. Al sinds ze in gen 2 geïntroduceerd werden en de mensheid voor het eerst een rode Gyarados kon aanschouwen, zijn ze een statussymbool geworden voor aspirerende Pokémonmeesters. En niets zo pimp als de zwarte Charizard.

image2015_0220_1655_0

Maar vanaf 1 juni kan ook JIJ eigenaar worden van zo’n fancy Shiny Charizard. Neem je handheld en je exemplaar van Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby of Pokémon Alpha Sapphire mee naar je plaatselijke Game Mania en zij zullen je de middelen bezorgen om good ol’ blacky te downloaden. Die brengt meteen ook een Charizardite Y met zich mee, zodat de nieuwe aanwinst van je team meteen ook al kan mega-evolven. Handig!
Voorts valt te verwachten dat deze Charizard dezelfde zal zijn als de “SPRING2015” Charizard, die al in andere Europese landen werd verdeeld en zal hij dus waarschijnlijk de moves Overheat, Solar Beam, Focus Blast en Hold Hands kennen. Een Charizard die handjes houdt: U weze gewaarschuwd.

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties