Shaymin fleurt je Mystery Gift op!

0

Nintendo viert feest! Pokémon, een van zijn populairste en meest succesvolle franchises, mag dit jaar twintig kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren, worden er het hele jaar door giveaways met uiterst zeldzame Pokémon georganiseerd. Na MewCelebiJirachiDarkrai en Manaphy is in juli Shaymin aan de beurt!

Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Pokémon kan je binnenkort Shaymin aan je collectie toevoegen. Van 1 juli tot en met 24 juli kan je via de Mystery Gift van je exemplaar van Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire deze mythische Pokémon downloaden.

Oorspronkelijk had je een bijzonder item, Oak’s Letter, nodig om deze kleine egel te vangen in Pokémon Platinum. Als je eenmaal dit event exclusive item had, verscheen de oorspronkelijke Pokémon-professor, Professor Oak, aan de geheimzinnige witte steen op route 224 van Sinnoh. Na interactie met de witte steen groeiden er plots overal bloemen en verscheen het Seabreak Path met daarop een Shaymin. De kleine pokémon trok zich snel weer terug naar het noorden. Als je de egel langs het Seabreak Path volgde, trof je hem uiteindelijk weer aan in het Flower Paradise, waar je hem kon proberen te vangen.

Seabreak_path

Shaymin mag er dan wel timide uitzien, maar er gaat een grote kracht in de kleine egeltje schuin. Als je een Gracidea Flower gebruikt, verandert hij van z’n normale Land Forme in zijn Sky Forme, waardoor hij er het flying type bijkrijgt. Wanneer het nacht wordt, Shaymin bevroren geraakt of je hem in de PC deponeert, verandert hij echter weer terug naar z’n gewone Land Forme.

Shaymin.full.75324

De Shaymin die je via Mystery Gift kan downloaden, is een pokémon van het gras-type en is tot level 100 getraind. Hij heeft de ability Natural Cure, die alle statuscondities geneest wanneer de Pokémon met die ability uit het gevecht geswitcht wordt, of het gevecht afgelopen is. Shaymin kent de moves Seed FlareAromatherapySubstitute en Energy Ball.

shaymin promo

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties